Az ősz egyik pozitívuma, hogy végre itt az igazi szilva szezonja! A lilás, sötétkék gyümölcsöt egész évben lehet kapni, de ilyenkor juthatunk hozzá az igazán friss, ízletes, hazai gyümölcshöz. A szilva alacsony kalória-tartalommal bíró gyümölcs így annak ellenére, hogy finom édes, fogyasztása nem növeli a vércukorszintet, így nem terheli meg a szervezetet. Tanulmányok kimutatták, hogy a szilva fogyasztása csökkenti a vércukorszintet és a triglicerid szintjét a testben. A gyümölcsben lévő flavonoidok védőhatást fejtenek ki az inzulinrezisztenciával szembeni is. Magas antioxidáns tartalma segít szervezetünk méregtelenítésében, fiatalon tartásában, valamint a különböző gyulladások és daganatok kialakulásának megelőzésében.

Forrás: termalfurdo.hu
Feltöltő: termal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.