Egyre többfelé fordul naposra az idő, tovább szakadozik, csökken a felhőzet vasárnap. A nyugati tájakon azért délután is maradhatnak felhősebb körzetek, míg a középső részeken gomolyfelhők zavarhatják a napsütést.

Hatalmasat változik az időjárás: ekkor érkezik a tavasz

Nappal akár 11 fok is lehet. Forrás: Pixabay

Délelőtt még előfordulhat kisebb eső, keleten, északkeleten esetleg gyenge vegyes halmazállapotú csapadék, de a déli órákra várhatóan mindenütt megszűnik a csapadékhullás. Élénk, helyenként erős lökések kísérik az északira forduló szelet –írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 11 fok között alakul. Késő estére -5 és +3 fok közé hűl le a levegő.

Az Időkép előrejelzése szerint hétfőn naposabb és felhősebb tájakkal is találkozhatunk. Említésre méltó csapadék sehol sem várható. Reggelre többfelé képződhet pára, köd, mely délelőtt néhol tartósabban is megmaradhat. Általában gyenge, mérsékelt marad a légmozgás, egy-egy élénk széllökés csak néhol fordulhat elő. Hajnalban -8, -1, napközben pedig 4-10 fokra van kilátás.

Szerda és csütörtök reggelre is többfelé képződhet pára, köd, mely helyenként tartósabban is megmaradhat. Számottevő csapadék sehol sem várható, legfeljebb reggelente néhol kisebb ködszitálás fordulhat elő. Gyenge, mérsékelt marad a légmozgás. Szerdán 5 és 10, csütörtökön 6 és 11 fok közé melegedhet kora délutánra a levegő.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
a szilvafáim virágrügyei igencsak duzzadnak...a korai tulipán, a jácint már szép nagy, és a törökmogyoró barkái is duzzadnak(a "rendes"mogyoróval együtt)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.