Az oldal alapító-főszerkesztője Toók László. Elmondása szerint, a Keresztény Válasz Magyarország legújabb és egyik leginnovatívabb politikai és közéleti magazinja. A magazin a kereszténydemokrácia szellemiségében alakult és ezen szemüvegen keresztül látja és mutatja be a világ történéseit. Toók szeretné, ha minden keresztény gyülekezet és felekezet aktívan megjelenhetne a sajtóban, erre kínálnak széles körű lehetőséget. A lap szeretettel vár minden írni és alkotni vágyó szerzőt. A magazin a www.keresztenyvalasz.hu oldalon olvasható.

Forrás: keruletiujsag.hu
Feltöltő: Hazaihirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,...Ugyanez igaz a XXI. századi, több mint 10 éve tartó, a keresztény politika látszatát keltő kormányzatra is, melynek regnáló hatalma a Fidesz-KDNP pártszövetség, és ezen koalícióról ténykérdésként elmondható, hogy sem keresztény, sem demokratikus, sem szociális!"

Nekem tetszik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.