Elég jól megy neki.

160 millió forint osztalékot vett ki a cégéből a katonai titkosszolgálatot irányító Barthel-Rúzsa Zsolt

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Friss vagyonnyilatkozatot adott le a május 1-től a Honvédelmi Minisztérium államtitkárának kinevezett Barthel-Rúzsa Zsolt, akit új típusú feladattal bízott meg a miniszter: beosztása szerint ő a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat irányításáért felelős államtitkár.

A hvg.hu írta meg, hogy Bartel-Rúzsa Zsolt a cégéből mint egyszemélyes tulajdonos 160 millió forint osztalékot vett ki, ez havi 13,3 milliót jelent.

A cikk szerint Barthel-Rúzsának annyi köze volt a HM-hez, hogy volt miniszteri kabinetfőnök, továbbá tavaly az állam egyik hadiipari cégénél, a HM EI Zrt.-nél kapott igazgatósági tagságot, idén márciusban pedig egy másik hasonló vállalkozásnál, a Védelmi Beszerzési Ügynökségnél felügyelőbizottságit.

Barthel 2005 óta dolgozott a Századvég Alapítványnál, volt annak elnöke, valamint a Századvég Gazdaságkutató Zrt. Igazgatóságának tagja, és ma is a Fidesz-közeli agytröszt egyik tagjának, a Századvég Internationalnek a tulajdonosa

A kormány honlapjára feltöltött vagyonnyilatkozatában, amelyből az is kiderül, hogy innen, a Századvég International Zrt.-től az idén május 31-i állapot szerint havi összegre leosztva 12 millió forintnyi jövedelme származott.

További részletek a hvg.hu cikkében

Forrás: hvg.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Feltételezem effektív katonai munkát nem végez ,csak papíron ő a főnök!!
Hát ennyit a SZBK vezette fiatal tanult túlképzett katonai vezetőkről!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
pacal
Büdös zsidó, akinek, Mammon az istene!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.