Miskolc - A Fidesz aggódik a miskolci betegellátásért, s ha kell jogi lépésektől sem riad vissza. Aggodalmaiknak szerdán sajtótájékoztató keretében adott hangot két országgyűlési képviselő. A miskolci kórházátalakításról tartott sajtótájékoztatót Pelczné dr. Gáll Ildikó és dr. Nagy Kálmán országgyűlési képviselő a Fidesz-irodán szerdán. Nem kisebb dolgot vetettek fel, mint hogy a jogfolytonos OEP szerződésen túl a március 1-től MISEK Kft.

Forrás: boon.hu
Feltöltő: adsl70
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
Es mar volt munkaugyi ellenorzes az SZTK es a korhazban. Nagyon erdekes, mert a dolgozok nagy reszenek nincs ervenyes szerzodese... na ez milyen durva! Kerteszek, portasoknak nincs az egy dolog, de orvos baratom mondta neki sincs.. sot ideiglenesen a munkavalaloi "kek" konyvel oldjak meg....
Milyen erdekes a portasokat es kerteszeket nem az a ceg kapta meg aki a takaritast vegzi, igy mar rogton ott voltak a munkavedelemtol. Valaki feldobta a korhazat ....
nanena
Egyik oldal szerint minden rossz a korházban, másik szerint minden rossz. Mi meg szokás szerint csak kapkodjuk a fejünket.
adsl70
Nem azzal van a gond! Orvosoknak es novereknek nincs ervenyes szerzodesuk, a kozalkalmazotti statuszuk 1-vel megszunt. MISEK holding vagy mi a nyavaja alkalmazza oket elvileg. A munkavedelmisek pedig nem a ceget fogjak buntetni a feketen dolgozo novert vagy orvost, gepkocsivezetot, kerteszt... na azert ez igy mar nagyon durva nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.