A távozó igazságügyi miniszter szerint a kormány maradéktalanul teljesítette a feltételeket.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
A kormány mindent megtesz azért, hogy ne küldjenek pénzt.
Minden nap tesz érte valami bicskanyitógatót.

A 27-ből még 22 feltétel hátravan Juci úr!!!
Macskaszem
A kormány mindent megtesz azért, hogy ne küldjenek pénzt.
Minden nap tesz érte valami bicskanyitógatót.

A 27-ből még 22 feltétel hátravan Juci úr!!!
Néro2
Pontosabban :
Varga Judit szerint a kormány gazságügyi téren mindent megtett, itt az ideje, hogy Brüsszel fizessen.
Hááát ezért nem fog.
Meg azért Juci Úr mert háborús vészhelyzetben van és háborús költségvetése van. :):)
Erasmusról is tudsz valamit Juci Úr akkor mond el azt is !
Eladott Ország
„Magyarország mindent időben elküldött az EU-nak" Szóval papíron lehazudtátok a csillagokat az égről és most megy a picsogás, hogy miért nem hiszik el - akkor még egyszer: Kormánytagok távoztak, de Mészároshoz és Tiborczhoz kötődő emberek érkeztek az egyetemi kuratóriumokba. A svédekkel meg cigánykodnak de azért geciék várják a pízt’. Szánalmas! Tetszettek volna demokráciát csinálni diktatúra helyett. De ki az a Tóni, Barbara, és Ádàm, jóminiszterasszony’? Szerintem bölcsebb lenne,ha az általam nem igazán tisztelt úrhölgy kussban maradna, mint a Völner ügy idején, mert nem tesz jót neki a rivaldafény. Nehogy elcsússzon egy banánhéjon, nem mindig fogják megsemmisiteni a páncélban talált bizonyitékot sem, meg nem lesz mindig Polpot’ a maffia védelmezője, valamint nem fog mindig minden (ördög)ügyvédje csak úgy hirtelen hipp és hopp meghalni. Juditka mikor oskolában’ beadta a dolgozatát már akkor sem értette, hogy miért kapott egyest. Hisz ő beadta. A tanárnéi próbálta elmagyarázni, hogy jobb jegy nem azért jár pusztán mert beadta. Akkor jár jobb jegy, ha minimum amit leírt köze van a kérdéshez és tartalmilag nem sületlenség. Élvezem, hogy ugyanúgy szivatják a nerribancot, mint ahogy ők szoktak mindenkit is szopatni!
Eladott Ország
Jucinak nem szóltak, hogy nem az a feladat, hogy határidőre bekamuzzanak valamit, hanem tényleges intézkedéseket várnak? Az biztos segít, hogy ilyen látványosan pitiáner módon akadályozzuk a Svédország NATO csatlakozását. Tudja, kedves Judit, először tisztességesen kellett volna viselkedni, aztán egy idő után azt lehetne bizonygatni. De így… Megunta az EU, hogy bűnözőket támogasson. Biztos arrafelé is van egy mondás arról, hogy “kutyából nem lesz szalonna.” Szili Katika trükkje az egyetemi kuratóriumi tagságról, hogy lemond az állami posztról, de rögtön kap egy ugyanolyat csak más néven, szöget üthetett az ottaniak fejébe, hogy akkor most mi van, át akarnak verni? Az EU küldje a pénzt mielőbb, mert nem tudunk annyit adózni amennyit ezek ellopnak. Gyakorlatilag a fidesz szopórolleren közlekedik. És még mindig nem fogják fel, hogy takarodniuk kell, mert addig nem lesz pénz. Jucika is szeretne egy lombkorona sétány a hátsó kertbe, vagy inkább ő is egy stadiont? Navracsicska azt ígérte, hogy ha március végéig nem érkeznek meg az uniós pénzek, akkor lemond. Most itt vagyunk március után, lóvé nincs, csak a csicska marad a nyakunkon?! Sajnos az EU-nak nincs pénze Juci bácsi. Gazdaságilag tönkretették a szankciók. Evvan’ ...
Eladott Ország
@sgl: ma, 11:02 ♣ Bizony evvan'! Jön a hatszáz forint feletti benzinár (a brutális jövedéki adó emelése miatt) és a négyszáz forint feletti euró, az egyszámjegyű infláció meg csak Andersen mesevilágában lesz, és Nagy Marci meg a csúti geci agyában. Családbarát az!...mert ha a baloldal került volna hatalomba, ők kétszer ennyit emeltek volna, bizony!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.