Macskaszem

Egészségügyi szakértő: "Ritka kivéreztetésnek lehetünk tanúi az Uzsoki kórház kapcsán"
Lehet itt csűrni csavarni, de a lényeg, hogy a rákosok kárára lesznek meggyógyítva a Covidosok.
Vajon Málna meg ómió akkor is ilyen toleráns lenne, ha az anyja, a gyereke, a testvére, vagy a párja rákkezelését műtétjét kéne halasztani, elszalasztva így azt az időt amikor még gyógyítható lett volna?
Schobert Lara 16 évesen vett egy vadiúj autót az összespórolt pénzéből – fotó
Nem kell irigykedni, ilyen lehetőség minden 17 évesnek megadatik. Ja nem.
És csodálkozik a Norbi familia, hogy állandóan köpködik őket. Lehet, hogy nem kéne állandóan dicsekedni. Ha nem bírják megállni, akkor viszont ne rinyáljanak, hanem viseljék a hülyeségük következményét.
Müller Cecília: Alig kér már valaki térítéses koronavírus-tesztet
@Katalina62: Szerintem a nem államiból is átkerülhet a vírus egyik intézményből a másikba, és ha nincs tesztelve, akkor nem tudható biztosan, hogy van e vírusa, vagy nincs.
Gondolom, nem akarnak kockáztatni, bár az állam állhatná a költséget, hiszen annyi fölösleges [email protected] szórja a pénzünket, hogy ez igazán beleférne, és ennek legalább volna értelme.
ITM: már több embernek van munkája, mint év elején
@szegfue: Sajnos így működik, aki nincs nyilvántartva, az nincs is.
Müller Cecília: Alig kér már valaki térítéses koronavírus-tesztet
Persze, hogy nem kérik baszki, mert 1 hét mire sorra kerül, 1 hét mire eredményt kap, addigra vagy meggyógyul, vagy megpusztul.
ITM: már több embernek van munkája, mint év elején
Ezek beleszámolják azt is, aki két napig szüretelt. Nyáron sok az idénymunka, és az egyszerűsített bejelentést sokan használják, csak hát azt nem nevezném munkaviszonynak.
Beszakadhat a hazai vírustesztelési piac, több magánszolgáltató is leállt a PCR-teszteléssel
És még azt mondja a csúti geci, hogy nyáron felkészültek. Csak nem a járványra, hanem az adriázásra.
200 ezer euróval támogatja a Telex indulását egy cseh vállalat
@Shikari: Ezért tömi orbán is a közmédiát közpánzzel, meg a CÖFöt, meg a prosti tv-t, prosti srácokat meg a többi szennymédiát.
Akár 30 napot is várni kell a két negatív tesztre
@Horizont: De akkor elvileg már szabad vagy, mert letelt a 10 nap.
Sosem volt még ilyen sok koronavírus-fertőzött Magyarországon, mint ma – több mint ezren kapták el a vírust
Folytatás:
Megkeressük a legszarabbat, és gyorsan veszünk négyszeres áron tengernyit. Zömmel a raktárakba. Hátha még felmegy az ára, akkor még jobb üzletet csináltunk. Zárjuk a határokat, maximum 100 ezer ingázó jöhet-mehet naponta. Az elérhető öregeket lekaszálja a vírus. A nép tanul, igyekszik elkerülni a kórházakat, kissé leül a vírushelyzet. Gondosan ördögtől valónak minősítjük a tesztelést, vadbarom Soros-bérenc mindenki, aki ezt szorgalmazza.

Amit nem tudunk, az nem fáj. És nem rontja a statisztikát. Zajlik a hadiállapot. Operatív törzs, cégparancsnokok, kórház-parancsnokok, teljhatalom az uralkodónak, rekvirálás jelleget ölt az addigi lopás, lecsapunk a rémhírterjesztőkre, ha azok nem a mi rémhíreinket terjesztik. Kioktatjuk a lakosságot kézmosás-, szellőztetés-, húsvéti tojás- és egyéb fontos ügyekben. Nyárra instrukciók: Több Balaton, kevesebb Adria! Aztán irány Horvátország, a jól megérdemelt pihenés, jachtozás.

Aztán itt van az ősz (Itt van újra.) Covid barátunk is kipihenten visszatér. A fertőzés pikk-pakk a közelében jár a napi ezernek, és ez vélhetően még csak a kezdet. Most már keményen büntetjük, aki nem hordja a “semmire se jó” maszkot. Lezárjuk a határt. Kivéve a V4-ek, az ingázók, a sportolók, a vadászok, a pék lompos fasza meg a gyevi bíró. Aztán állunk tanácstalanul, hogy mi a bús faszt is kéne lépni. Na mindegy, míg rájövünk, rendezünk egy fasza nagy focimeccset.

Itt tart éppen Európa legsikeresebben védekező kormánya, állig fegyverben, talpig Covidban. Érdeklődve figyel a világ és igyekszik tanulni…”
Sosem volt még ilyen sok koronavírus-fertőzött Magyarországon, mint ma – több mint ezren kapták el a vírust
Itt tart éppen Európa legsikeresebben védekező kormánya:
Ez a szösszenet a facebookon kering, amilyen vicces, legalább annyira borzasztó.

“Innét a haldokló, dekadens, iszlamizálódott, elmigránsosodott, megsorosodott, genderes Nyugatról mély áhítattal figyeljük, amint Európa legügyesebben védekező kormánya dolgozik. Sűrűn jegyzetelünk, hogy legközelebb már nekünk is ilyen flottul menjen.

Hogy is csinálták eddig?

Kínában megkezdődik a dögvész. Kellő lenézéssel kezeljük a problémát. Együttérzünk, de egyrészt sokan vannak meg bírják, másrészt meg, mi a faszt zabálnak össze minden hülyeséget. Azért párvezetőnk meglátogatja őket, hogy ne érezzék magukat egyedül.

Olaszországban is beindul az öreg kaszás Covid-háton. Ezek a tápos digók gyenge szerkezetűek meg fegyelmezetlenek is, különben is: a fasznak engednek be migránsokat. A sunyi kis vírus átcsusszan Ausztriába is. Neee, hülye labancok, kell nektek sörbe labdát köpködni!

Nagyjaink némelyike kifejti, hogy lófasz ez, nem vírus, kicsit nőni fog a papír-zsebkendő eladás, nem kell hisztizni. Ilyen a V4-eknél amúgy se fordulhat elő. Erről a vírusnak nem szóltak, megjelenik Orbániában. A migránsok miatt van gond, derék kipcsák nem betegszik, kibasszuk a picsába az iráni diákokat. Megy a libsibolsi-hiszti, hogy maszk, kesztyű, fertőtlenítő, műfasz meg ilyenek. Gyíkvállú szarosok. A maszk csak árt, kesztyű nem kell, nekünk nincs ujjlenyomatunk, fertőtlenítőnek ott a pálinka.

Kezd hullani a nép. Sok az alapbetegség, a világelső egészségügy ellenére is. Egy ideig nemi szervünk ütemes húzogatásával igyekszünk a problémán úrrá lenni, aztán rájövünk, hogy Karácsony miatt van minden, máris jobban érezzük magunkat. Megfontoltan nem kell bezárni az iskolákat. Majd másnap megfontoltan be kell zárni. Ezt híjja a szaknyelv rugalmas reagálásnak… Bezárunk mindent a picsába. Mindössze talán 30-40 kibúvó akad a korlátozások alól. Szóval, aki akarja, betartja…

Rájövünk, hogy mégis kell maszk, kesztyű, fertőtlenítő,...
Ez azért gáz, nem? Az ellenzékinek mondottak is átverik a bennük, nekik hívőket!
Hülyeség. Kálmán Olga ledarált 3 darabot, semmi jelentősége, a többit odaadják Hadházyéknak. A Momentum meg igenis a Roggyant kertjébe dobálta, mert attól, hogy a harmadikon lakik, az övé is a kert. Azon a pár zacskó seggtörlőn egyébként nem múlik semmi. Nem kéne a pár megmaradt ellenzéki lapnak is szart keverni a semmiért.
2,5 milliárd forintból épít lélegeztetőgép raktárt a kormány
Mindegy ezeknek, csak betonozhassanak, abból nagy pénzeket lehet szakítani. Ha éppenséggel nem lehetne lélegeztetőgépekre fogni, akkor kitalálnának valami mást, csak legyen benne lenyúlható pénz.
CÖF: Az SZFE hallgatói fejezzék be a rendbontást!
A cöf kussoljon, mert a pártállam a másik oldalon van. Úgy hivják, hogy Orbanisztán.
Gulyás Gergely szerint soha nem volt ilyen szabad a Színművészeti
Naná, hogy soha nem volt ilyen szabad. A tanárok maguktól felmondtak, a fideszpropagandát meg kizárták. Remélem soha nem fogják beengedni.
Orbán Viktor maszkviselésén gúnyolódott az ellenzéki pártvezér
Felelős miniszterelnök nem viselkedik úgy mint egy 13 éves lázadó hülyegyerek.
Őrszemeket állítanak és nem adják vissza az épületet az SZFE tiltakozói
Hajrá fiatalok, ne engedjétek az önkényt befészkelni, mert ha egyszer beteszi a lábát, sokkal nehezebb lesz megszabadulni tőle.
Orbán rákérdezett a költségvetési csalással vádolt Simonkánál, hogyan bírja
Van azért különbség Nagy Imre meg Simonka között. Nagy Imre pl nem lopott közpénzmilliárdokat 30 bűntárssal. És olyan sem volt, hogy amelyik ügyész eredményre jutott az ügyében, annak kampó lett.
De elmondanám, hogy vannak akiket faszbuk bejegyzésért visz be hajnalban 8 rendőr két rendőrautóval, úgyhogy jobban tenné, ha kussolna.
Vidnyánszky Attila nem akar bemenni az SZFE épületébe
Ha ez a dagadt határontúli akarnok erős társadalmi támogatottságot érez, akkor nagyon hülye lehet.
Orbánt megkérdezték arról, hogy hajózott-e már a Szijjártó-féle luxusjachton, ez a válasz érkezett
Gondoltuk, hogy nem érintett közpénzt, utalni szokták a milliárdokat, ezért nem érintik meg, de attól még hozzájutnak.
Fidesz: a baloldal a hatalomért elviseli a nyíltan antiszemita jelöltet is  
A náci fidesz meg nem csak elviseli, hanem egyenesen kitünteti az antiszemita Raffai Ernőt. Zavarosbanhalász a fidesz [email protected]ával foglalkozzon, van belőle bőven.
Gyurcsány elárulta, kisfia Brüsszelben kezdte el az ovit – fotó
@durbincs: Nem Gyurcsány szokott pereket veszteni, hanem a fake news propaganda sajtó.
Külügyminisztérium: a legnagyobb veszély a koronavírus külföldről történő behurcolása, valamint senkinek semmi köze ahhoz, hogy Szijjártó Horvátországban jachtozott
A legnagyobb veszélyt nem az a 10% okozza amit külföldről behoznak. Sokkal veszélyesebb, amit itthon terjesztenek lagzikba, templomokban, gyülekezetekben, gólyatáborokban, kerti partikon, házi és egyéb bulikon.
Borsodnádasdi emberölés: bilincsben vitték el a bíróságról Csenge gyilkosát az ügyészi perbeszéd után
Az volt a hülye, aki 4 év fogházat szabott ki ennek a mocsoknak, és mire megszületett az ítélet szabadon kellett engedni, mert letelt a 4 év. Remélem, most megkapja ami jár neki. Olykor nagyon felháborító ítéleteket tudnak kiszabni.