A harmadikos fiúval volt az anyukája is, ő kórházba került.

Meghalt egy 9 éves kisfiú, mert egy teherautó rádöntötte az iskola kerítését

Kép: Police.hu

Meghalt egy 9 éves kisfiú a XX. kerületben kedd reggel – írja a police.hu. A rendőrség honlapja szerint a gyerekre egy kőkerítés dőlt rá, amelyet egy teherautó döntött ki. A teherautó éppen az iskola udvaráról parkolt ki, amikor a tragikus baleset történt.

A fiú a helyszínen meghalt. Megsérült az anyukája is, őt kórházba vitték.

A történtekről szintén beszámol a katasztrófavédelem – ők kerítés helyett betonoszlopról írnak. A Telex megtalálta az érintett iskolát is, mely honlapján szűkszavúan annyit ír:

Tragédia történt az iskola előtt, az eseményt a 3. a osztályt érinti.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Megint egy tragédia! Kérdés ki a felelős?
vacsi
@szaboria1: Egyértelmű: a sofőr! Neki kellett volna gondoskodnia arról, hogy amíg kitolat azon a szűk helyen,lezárassa a forgalmat a járdán!
szaboria1
@vacsi: Épp most hallottam a híradóban, hogy a gkv. letartóztatták, de van egy kis érdekesség is miért nem várakoztatták az autót hogy addig ne menjen el míg a gyerekek bemennek az iskolába.
jesz
Tolatást segítő személyt kellett volna állítani..ezt a gkv elmulasztotta. Az autót valószínűleg azért nem várakoztatták, mert feltételezték, hogy hiba nélkül ki tud tolatni...nem tudott...
A gkv valószínű nem vett észre valamit.

Sajnos a kisfiú élete már nem adható vissza...részvétem a szülőknek...az anyukának minél gyorsabb testi gyógyulást kívánok...a lelki seb sosem gyógyul be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.