A zárakat is lecserélik a Ruszwurmban.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
A fideszes pazkányok nm viselik el a baloldalt, rohadék banda, ezzel az erövel az egész kormányt be kllene perelni aljas szemetek egy szót sem hiszek OV zsiros román cigány hazugságai, igy próbálnak mindenkit kikapcsolni, logikusnak nem mondható dolog, miért záratná be az üzleteket, magát vádolná meg ezzel,kilóg a fideszes lóláb, gyülölöm ezeket a retkes férgeket
Menőmanó
Az index már fullba nyomja a fideszpropagandát.
A "szegény" cukrásznak 300 ezer Ft bérleti díj elmaradása volt, ezért még az előző fideszes polgármester beperelte. Mind a 3 pert megnyerte az önkormányzat, igaz, akkor már V. Naszályi Márta volt a polgi.
A fidesz azóta sem tudja megemészteni a választási vereséget, ezért most elkezdték a piszkoskodást. Gondolom a kilakoltatásra váró cukrász partner ebben. Ha le van égve, a fidesz megtalálja a hozzá vezető utat, pénz nem számít.
V. Naszályi feljelentést tett rágalmazásért.
Menőmanó
@Őrnagy: Jól mondod, megvan az ára, fizetni kell a bérleti díjat. Ennyike. Ez a világ minden táján így van, még Bécsben is.
nemkati
A cukszászda használati jogát az Index szerint 1990-ben, Hazai Józsefné, született Tóth Ilona szerint, aki megírta a Ruszwurm történetét, a vásárlás 1994-ben történt. De ez mellékes.

Magát az üzlethelyiségeket az önkormányzattól bérelték, ezeket a bérleti szerződéseket mondta fel 2015-ben a Nagy Gábor Tamás (Fidesz) által vezetett hivatal. A felmondásokat megtámadta Szamos Miklós, ennek következményeképpen indított peres eljárást 2019-ben a korábbi polgármester.

Az I. kerületi önkormányzat első fokon mindenben győzött, egy eljárásban pedig már másodfokon is nekik adott igazat a bíróság. A bíróság kimondta a bérleti jogviszonyok megszűnését, és hogy 100 milliós nagyságrendű használati díj illeti meg. Szamos Miklós ennek ellenére sem nem fizette ki az elmaradt bérleti díjakat, sem nem adta át a bérleményeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.