A Fidesz belső körös vendégei vehettek részt a Haladás Sportkomplexumban tartott rendezvényeken.

„Valamiért” egy rádiós cég béreli a helyszínt Szombathelyen a fideszes törzsgárda bulijaihoz

Kövér László, volt MSZMP-munkatárs és Soros-ösztöndíjas magyaráz a többi fideszesnek a Haladás Sportkomplexumában. Forrás: Facebook

A terembérletet a Fidesz helyett a „pártközeli Frisss.hu-t kiadó Vasi Friss Rádió Kft. (ma már West Media Group Kft.) fizette ki a Haladás Sportkomplexumban, ahol október 10-én Kövér László, az Országgyűlés fideszes elnöke volt a vendége a Szombathelyi „Polgári” Estéknek.

Az Ugytudjuk.hu közérdekű adatigénylés útján kérte ki a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nkft.-től, az eseményre vonatkozó bérleti szerződést.

A Vasi Friss Rádió Kft. 2023. január 27-én összesen 5 alkalomra kötött keretszerződést a szombathelyi stadiont működtető céggel. Ez alapján a Fidesz-közeli médiavállalat alkalmanként 200 ezer forint + áfa összegért kapja bérbe a VIP termet, valamint 2 skyboxot.

Kövér László előadásán csak azok vehettek részt, akik előzőleg regisztrálva akkreditációt kaptak – írták.

Hende Csaba, a térség kormánypárti parlamenti képviselője az eseményről szóló beszámolójában a Facebookon azt mondta, a termet zsúfolásig töltötték meg a fideszes szimpatizánsok.

A Media1 szerint a tavalyi parlamenti választás előtt a kormánypárti Frisss.hu kiadója fizette Szombathelyen a Fidesz egyes kampányrendezvényeinek terembérletét.

Az Ugytudjuk.hu szerint a Vasi Friss Rádió Kft. 2021. október 1. és 2022. szeptember 30. között összesen 10 alkalomra bérelte ki a sportkomplexum VIP termét, így többek között Szijjártó Péter és Gulyás Gergely miniszterek, valamint Dömötör Csaba államtitkár is a médiacég támogatásával vendégeskedett a vasi megyeszékhelyen.

A 10 eseményért a Vasi Friss Rádió Kft. összesen 1 millió 905 ezer forint bérleti díjat fizetett, miközben a Haladás Sportkomplexum 2021-ben hasonló összeget, 1 millió 935 ezer forintot költött el reklám címén a Fidesz-közeli médiacégnél. A kft. üzemeltette korábban a Frisss.hu mellett a Frisss Rádiót is, amelyet azóta a Mészáros Lőrinc Rádió 1 hálózatába kapcsoltak.

Fotó: Facebook

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
"Kövér László, volt MSZMP-munkatárs és Soros-ösztöndíjas magyaráz a többi fideszesnek" :)
laci olyan mint a vetésforgó...
CsipkeRózsa
A fideszesek szeretik és megszokták a potyapénzt, nem szívesen fizetnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.