Lázár János meredeket mondott a dugódíjról, támogatná a biciklis közlekedést, L. Simon Lászlót pedig kiváló embernek nevezte.

Szakadás előtt a Fidesz? Sajnálja minisztertársa lépését Lázár

Lázár Jánosnak saját a véleménye – mondja. Forrás: Youtube

Lázár János építési és közlekedési miniszter a Blikknek beszélt arról, hogy ha Budapesten éjszakázik, akkor orvosai tanácsára gyalog megy Budáról a Parlamentbe.

Mivel derékfájós, ha teheti, napi 5-6 kilométert gyalogol, de a fővárosban nem biciklizik, mert itt túl nagy a forgalom, csak otthonában, Hódmezővásárhelyen. A fővárosi utak túl szűkek, hogy legyen rajtuk villamos, troli, busz, autó, gyalogos, roller, kerékpár, teszi hozzá Lázár János.

A biciklis közlekedést támogatni kell, de csak úgy, hogy a biciklisek ne legyenek veszélyben. Ugyanakkor Budapestre sokan járnak be autóval, tőlük nem elvárható, hogy biciklivel jöjjenek – idézi a 24.hu.

Noha a jobboldal elutasítja, eretnek gondolatnak tartja a dugódíjat, ő megoldásnak tartaná Budapesten. Vonatra ritkán ül, autót használ, de fia sokat vonatozik, sokszor mesél is. A MÁV-ból kirúgott vezetők miatt nem aggódik.

Politikai vezetőből, cégvezetőből mindig van. Az a kérdés, mozdonyvezető van-e. Az őt többször bíráló Vitézy Dávid kritikáira azért nem reagál, mert nem akar beleszólni a budapesti főpolgármester-választásba.

Lázár sajnálja, hogy Csák János nem tudott együtt dolgozni L. Simon Lászlóval, akit kiváló embernek nevez, de megérti minisztertársa indoklását. Az ügyben azért nem tud állást foglalni, mert nem látta a nemzetközi sajtófotó-kiállítást, nem tudja, való-e gyereknek.

Forrás: Blikk, 24.hu
Fotó: Youtube

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ma éppen kit rúgat ki a MÁV-nál?
Még mindig nem képes csatlakozni az általa felügyelt MÁV a nyugat-európai vasúti hálózathoz az állandó drasztikus késések miatt?
Lázár a maffia nélkül egy senki!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csak Norisz és senki más
Dugódíjról??? Jani?! Kinek adtad??? Annak a piás luvnyának???
Yoda69
@Maccska: Ezt mibol szurted te agyhalott gyagyas. Pont azt irtam orban es slepp akkor is luxusban fog elni, ha kilepunk az Uniobol. Csaucseszkunak se kellett Unios penz, hogy luxusban tudjon elni. Ezt nagyon benezted te roman fasz.
Yoda69
@mekkelek: Ez igaz. Viszont ha letrejon a tobb sebesseges Unio, amirol nagyban folyanak a targyalasok, akkor orbannak vege. Se vetojoga nem lesz, se penz, se szavazat. Semmi. Akkor viszont fel fog tudni epiteni egy olyan propagandat, amivel meggyozi az embereket a kilepesrol.
mekkelek
@Yoda69: Igen, részben azzal is haszontalanná válhat Putyin és Kína számára de gazdaságilag az EU-n belüliség miatt még fontos marad Kínának.
terlasz
@mekkelek: Nem Gyurcsányra van szüksége, hanem az ostoba népre, akit vele lehet riogatni. Ha Gy. visszavonulna, akkor is rá hivatkozna azzal, hogy az ellenfeleit ő irányítja a háttérből. Értelmesnek tűnő emberek is beveszik ezt a maszlagot. Hajrá mindkét oldal agymosottjai, mert repülni jó, mindjárt itt a szakadék!
Néro2
Öljétek le egymást de addig , hogy egy se maradjon.
A világ csak nyer vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.