A 24.hu európai melléklete hosszú elemzést írt a témában.

Nagy fejfájást okozhat a magyar kormánynak az új uniós médiaszabályozásFotó: 444

A cikk szerint nagyobb hatalmat kaphatnak a városok a média támogatásában, ami menekülő útvonalnak akár jó is lehet majd a magyar kormány számára.

"A magyar kormány azt feltételezi, hogy a szabályozás kifejezetten a magyar és az előző lengyel kormány megrendszabályozására született, de valójában több olyan uniós tagország is akad, ahol hasonlóan komoly, gyakran látványosabb problémák vannak a médiával."

- áll Kerner Zsolt cikkében, amit itt lehet elolvasni! 

Forrás: 24.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: tibim, baj a te "készülékedben" van! -méghozzá hatalmas!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
az unioban nagy szükség lenne egy olyan törvényre,hogy azokat a pártokat akik igaztalanúl rágalmazzák ,lejáratják a bel és külföldi kollégáikat,politikai ellenfeleiket, azokat milliárdos pénzbírsággal lehessen súlytani !
azt hiszem, fideszékböl templom egere lenne!
rücsü41
@csak úgy...: Szerintem , ahogy én láttam és látom a pártoknak egymás ráglmazása a pártélet velejárója.Rágalmazás nélkül nem működik egyetlen párt sem, s ezt ezért nem megtiltani hanem kiirtani sem lehet a politikai életből.
Menőmanó
Hihetetlen mit volt pofája posztolni az X-re:

"Brüsszel orwelli világot teremt a szemünk előtt. Fegyvereket vásárolnak és szállítanak az Európai Békekereten keresztül, közben pedig az európai médiatörvényen keresztül akarják irányítani a médiát. Nem azért harcoltunk a kommunisták ellen, hogy 1984-ben végezzük!"

Mi már nem 1984-ben végezzük, hanem öles léptekkel haladunk a fasiszta Horthy korszak felé.
csak úgy....
@rücsü41: ezt én itt nyugaton nem igen tapasztalom, az viszont az igazsághoz tartozik ,hogy a német afd. (szélsöjobb) próbálkozik hasonló trükkökkel ,sajnos a buta szavazók ilyesmire vevök, ezért is kéne mindenáron megakadályozni!
rücsü41
@csak úgy...: Én a magyar pártok eddigi működéséből vontam le a következtetéseket, de azért a történelemből ismerem azt hogy például az első világháború után a kommunista pártot a nemzeti szocialisták milyen módon támadták
még fizikailag is a megsemmisítésükre törekedtek, vagy mostanában az USÁ-ban a két vezető párt elnökei miket mondanak egymásra.
Yoda69
Nagyon jo foto megint a tahorol.
Ez a barom mar betegesen nyalogatja a szajat. Szerintem megveszett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.