Kövér László részvétét fejezte ki az áldozatok hozzátartozóinak.

Kövér László, az Országgyűlés elnöke a magyar törvényhozás nevében részvétét fejezte ki a csütörtöki prágai lövöldésben elhunytak hozzátartozóinak.

Kövér László üzent a cseh áldozatok hozzátartozóinak

Egy nő a prágai Károly Egyetem filozófia intézeténél, a Jan Palach téren elkövetett lövöldözés helyszínén gyújtott mécsesek előtt 2023. december 21-én. A fegyveres támadásban legkevesebb 15 ember életét vesztette, 30-an megsebesültek. A rendőrség közlése szerint a 24 éves elkövető az egyetem hallgatója volt és ő is az áldozatok között van. MTI/AP/Petr David Josek

Kövér László Milos Vystrcilnek, a Cseh Köztársaság Szenátusa elnökének és Markéta Pekarová Adamovának, a Cseh Köztársaság képviselőházi elnökének címzett – az MTI-hez is eljuttatott – két levelében azt írta:

mély megrendüléssel értesült a csütörtök délután a prágai Károly Egyetem Bölcsészettudományi Karán történt lövöldözésről, annak áldozatairól és sebesültjeiről.

Kövér László a magyar Országgyűlés nevében együttérzését őszinte részvétét fejezte ki az áldozatok hozzátartozóinak, és a sebesülteknek mielőbbi gyógyulást kívánt.

Együttérzünk cseh barátainkkal ezekben a nehéz időkben

- fogalmazott Kövér László.

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Kövér ebbe is beleüti az orrát,pedig semmi köze hozzá!!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.