Ha igaz, csak március 1-jéig használhatók a Budapest-bérletek.

Újabb fordulat: a MÁV szerint március 1-től nem használható a Budapest-bérletMTVA/Bizományosi: Róka László

Pontosítást tett közzé a MÁV-VOLÁN-csoport a főváros és a közszolgáltatók megállapodásával kapcsolatban vasárnap. E szerint nem egészen úgy alakul a Budapest-bérletek helyzete a megállapodás szerint, mint azt a BKK közzétette: csak március elsejéig használhatók a Budapest-bérletek az agglomerációs Volánbusz-járatokon és a MÁV-HÉV járatain.

A napokban nyilvánosságra hozott technikai megállapodás értelmében 2024. január elsejétől továbbra is a megszokott gyakorlat szerint használhatók a Budapest-bérletek az agglomerációs Volánbusz-járatokon és a MÁV-HÉV járatokon, ugyanakkor a tulajdonosi jogokat gyakorló Építési és Közlekedési Minisztérium döntésének megfelelően az átmeneti megoldás legfeljebb március elsejéig, az új tarifarendszer bevezetéséig lesz érvényben

– írták az MTI-hez is eljuttatott közleményükben.

A Budapesti Közlekedési Központ pénteken azt közölte, hogy olyan háromoldalú megállapodást kötött a MÁV-HÉV-vel és a Volánbusszal, amely biztosítja a jelenlegi tarifarendszer megőrzését.

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Hurrá! A Helyi Érdekü Vasút HÉV , a ketdetektől fogva Budapest határán belül a normál jeggyel, bérlettel volt használható Illetve, volt időszak, amikor Római Fürdő volt a határ. Most Békásmegyer!Még mit fog kitalálni Lázár? Miközben nyaff-nyaffolnak, hogy nem használják elegen a tömegközlekedést! Miért kellett a MÁV-nak átadni, mikor a saját járataival is gondjai vannak??Milyen szépen igérték az összakapcsolásokat, és a gyorsabb itazást! Aki ma már egyetlen igéretet elhisz, szamarabb a lónál! Kivéve természetesen a sarcolásokat!
Sakk Matt
Mi lesz, kiegészítő jegy?

Dagi! Az ország szerinted előre megy, de te sűrűn nézz hátra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok