A Spirit FM-en futó Önkényes Mérvadó című műsorban Puzsér Róbert a budapesti főpolgármester-választás várható kimeneteléről is beszélt.

Puzsér: Karácsony Gergely csak uralni akarja Budapestet és mártírkodik, Vitézy Dávidnak viszont van elképzelése

A publicista úgy véli, Karácsony Gergely ellen egy mesterterv készül:

az LMP elindítja Vitézy Dávidot, a Fidesz pedig nem indít jelöltet.

Puzsér szerint ez elég lesz ahhoz, hogy a fideszesek nem konkrétan Vitézyre, de Karácsony ellen szavazzanak.

A két jelölt közül Puzsér szakmailag messze jobbnak érzi Vitézy Dávidot, mint az őt 4 és fél éve legyőző és a fideszes Tarlós Istvánt is letaszító Karácsony Gergelyt.

"Karácsony Gergelynek 4 és fél éve volt arra, hogy megmutassa, mit akar Budapesttel, és jól látható, hogy semmit. A nagy semmit. Uralni akarja Budapestet"

- hasonlította Orbán Viktorhoz a jelenlegi főpolgármestert Puzsér. Szerinte Karácsony egy áldozati pózban védelmezi a fővárost a kormánnyal szemben. Úgy véli, egy hatalomtechnikus vezeti Budapestet, és Karácsony Gergely mártírt játszik.

Karácsonnyal szemben Vitézy Dávid évek óta rendszeresen posztol a Facebook-oldalán arról, hogy a nyugat-európai városok milyenek, és hogy lehetne a szintjükre hoz Budapestet – derül ki Puzsér Róbert monológjából.

"Neki van egy elképzelése Budapesttel kapcsolatban, és nem keletre tekint, hanem Nyugat-Európa felé"

- méltatta Vitézy Dávidot Puzsér, hozzátéve, a budapestiek jogosan érzik, hogy ha rá voksolnak, a fővárosnak lesz gazdája.

A főpolgármester-választás az adás első témája:

Forrás: Youtube

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Nem kedvelem Puzsért, szerintem nem is érti Karácsonyt. Méghogy nem a nyugati mintákat tekinti követendőnek! Abszolút a nyomdokaikon kíván haladni, csak van egy küllője: a kormány.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
puzsér egy jó fej,sajnos nem mindíg használja...
jáger laszló
Puzsér +mondja még az ökörséget is,majd másra keni a saját baromságát!!
csak ennyi a humorzsáktól...
barátilag
J.L.
Nyírfa
Nem kedvelem Puzsért, szerintem nem is érti Karácsonyt. Méghogy nem a nyugati mintákat tekinti követendőnek! Abszolút a nyomdokaikon kíván haladni, csak van egy küllője: a kormány.
vitriol
puzsér évek óta az ATV megmondó embere /akar lenni!/, de amikor kapott hozzá műsort is, nem tudott élni a lehetőséggel. Az észbeli hiányosságait erős-nagy hangjával próbálta ellensúlyozni, de tudjuk, hogy nem annak van igaza, aki erősebben kiabál. Most azzal érvel, hogy Vitézynek van elképzelése, ezt készséggel el is hisszük, mert Vitézy a legjobb közlekedési szakember, de a főpolgármesterség nem csupán a közlekedésre korlátozódik. Mindezeken túl pedig biztos, hogy sok embernek vannak kitűnő elképzelései, akár Karácsonynak is, de a megvalósításukhoz PÉNZRE is szükség van! Sajnos azonban a magyar min.elnök szívesebben áldoz a kínai elképzelésekre, mint a magyarokéra!
human
Főpolgármester ellenzékeként mindig könnyebb ígérni és a cselekvőképesebb látszatát kelteni. Csak mikor megválasztanak valakit és már felelősségel is jár a pozíció (költségvetési, politikai), akkor már máskép kezd el az ember hozzányúlni dolgokhoz. Karácsony is így volt ezzel. Lásd a soha meg nem valósítható Tiborcz adó. De ugyanígy járna Vitézy és Puzsér is, ha polgi lenne.
Nyírfa
@human: tegnap, 23.32

Baranyi Kriszta érdekérvényesítőbb. Többet hajtott be a kormány ígéreteiből a kerülete számára, mint amennyit Gergely tudott realizálni.
Van egy eretnek gondolatom, már hangot is adtam neki. Ha Klára nem az árnyékkormányra és a brüsszeli feladataira koncentrálna, szuper főpolgármester lenne. Nem érezném degradálónak a váltást, különösen, ha egy válságkormány felállítására kerül/ne sor.
human
@Nyírfa: Valóban, Baranyi engem meglepett a rátermettségével. Igaz csak a kampányban ismertem meg először felületesen. Jól járt vele a kerület valóban.
Nyírfa
@human: 10.00

Még az Együttből ismerem, nem személyesen, hanem a rendezvényeik által. Kezdettől fogva nagyon rokonszenves volt, örülök - nem kicsit :) -, hogy sikeres a közéleti szereplése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.