Az Orbán Viktor személyes közreműködésével megteremtett Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány Mandiner című terméke ezentúl minden héten az adónkból működő Kossuth Rádióban népszerűsítheti saját tartalmait.

A Mandiner befészkeli magát a Kossuth Rádióra, állandó műsoridőt is kaptak

Újabb kormánypropaganda érkezik az elvileg pártfüggetlen Kossuth Rádióra. Forrás: Pixabay

Ezzel tovább folytatódik a hivatalos nevén közszolgálati médiumok elfideszesítése – írja a Media1. A Duna Médiaszolgáltató Zrt., azaz a közmédiához tartozó hirado.hu nyitóoldalán nagy méretű látogatóterelő dobozt kapott a Fidesz-közeli KESMA (Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány) két lapja, a Mandiner és a Magyar Nemzet. Most újabb, a KESMA és az állami média közötti összefonódás kezd kibontakozni.

A Media1 információi szerint ezentúl a Kossuth Rádióban állandó műsora lesz a Mandiner hetilapnak, a műsorban a KESMA lapjának tartalmait promózzák majd.

„(…) Tudni szeretné, ki lesz a másnap megjelenő hetilapunk címlapján? Kíváncsi a friss lapszám tartalmára elemzésekkel, interjúkkal? Akkor hallgasson minket Ön is a Kossuth Rádió »Az este a Mandinerrel« című műsorában, január 17-től, szerdánként 19 órától!”

„A hallgatók még a megjelenés előtt megismerhetik a Mandiner új címlapjának arcát, témáját, ráadásul az aktuális lap vezető cikkéhez készülő interjúban olyan személyeket szólaltatunk meg, akik az adott héten a legaktuálisabb történettel írták be magukat a sajtóba” –idézték a Mandinert.

Az állami rádióban adásba kerülő beszélgetéseket a Mandiner YouTube-csatornáján is közzé fogják tenni.

Forrás: Media1, Mandiner
Fotó: Pixabay

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.