A Magyar Judo Szövetség elnökének érdekeltségében álló cégnek hatalmas nyereséget hozott az állami megrendelés, de megmaradt egy rakás gép, és úgy fest, nem sikerült maradéktalanul elszámolnia a vásárláshoz a külügyi tárcától kapott előleggel. Mérlegéből pedig épp a legizgalmasabb három hónap számai hiányoznak.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
10 cég van benne a bizniszbe.
A 2014-ben alapított Fourcardinal első ügyvezetője Szegi Ildikó volt, az ő lánya Nagy Beatrix. Szegi Ildikót Rahói Zsuzsanna "egyik bejáratott civil kapcsolataként" említi a lap, Rahói pedig Orbán Viktor főtanácsadója, aki a jelentősebb külföldi tárgyalásokon rendre ott ül a kormánydelegációban. A cég Szabó László volt külügyminiszterhelyettes sógorához áll közel.
A család az család. A maffiacsalád is.
Szegi Ildikónak egyébként van egy fia is, mint arra felhívták a figyelmet, Nagy Hunor Szilárd, akinek nevéhez kötődik a Szegi Medical Center Kft.
kereső
Háááááát, ha a cég megsértette a számviteli törvény valódiság elvére vonatkozó előirásait- akkor a büntető törvénykönyv szerint kell felelősségre vonni első körben. Második körben jöhet a csalás, sikkasztás vádja. Harmadik körben a teljes vagyonelkobzáás-és a vállalkozásokban történő részvétel örökös tiltása. Bár már ez is kijátszható, hiszen a NER kormány legutóbbi törvénymódositása miatt, a továbbiakban nem ismerhető meg egy vállakozás valódi!!! tulajdonosi köre, személye.
Horizont
@kereső: Akit nem akarnak azt nem vonják felelősségre, akit meg akarnak bármilyen piti az ügy azt meghurcolják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.