Úgy, ahogy a Momentum elnöke pártfogol egy párkapcsolati erőszakban élő politikusnőt, vélhetően nem támogat senki: azonnal belerúgott a volt igazságügyi miniszterbe.

Donáth Anna részletet tett közzé a Varga Judittal folytatott 2020-as vitájukból. A felvételen az akkor még igazságügyi miniszter arról beszél, hogy Polt Péter nem Fidesz tag, és az ügyészség teljesítményét nemzetközi statisztikák ismerik el, írja közleményében a Momentum.

Na, már csak ez hiányzott Varga Juditnak – Donáth Anna ugyan mellé állt a szerinte is bántalmazott nőnek, de azonnal lehazugozta őt

„Varga Judittal 2020-ban vitáztam a jogállamiság helyzetéről, és szembesítettem azzal, hogy az ügyészséget a Fidesz irányítja. Akkor valahogy mást mondott Polt Péterrel kapcsolatban, mint a nemrég nyilvánosságra került hangfelvételen.

Ne kerteljünk: nyíltan a szemembe hazudott”

– kommentálta a felvételt Donáth Anna.

A Momentum elnöke szerint Varga Juditnak az ország ellen elkövetett bűnei, és a Varga Judit ellen elkövetett családon belüli erőszak egymástól teljesen függetlenek.

„Varga Judit tevőlegesen részt vett a magyar jogállamiság felszámolásában. Ettől még lehetett a Magyar Péter által elkövetett párkapcsolati erőszak áldozata, és magánvéleményem szerint valószínűleg az is volt.

Emberként, nőként együttérzek vele a magánéleti nehézségeiben. De ennek semmi köze, és nem von le semmit a bűneiből, amit a magyar emberek, a magyar demokrácia és jogállam ellen elkövetett.

A hangfelvétel egyértelműen bizonyítja, hogy pontosan tudta, hogy maffiaállamot működtet, és sorozatosan hazudott erről a magyar közvéleménynek. Például ezen az ominózus vitánkon, amikor szembesítettem az igazsággal négy évvel ezelőtt – írja Donáth Anna.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
tessék mondani mi bizonyitja Peti ütött Juciúrra?
ezerrel kiderült, Juciúr régóta ismerten hazudós.
akkor hogyan lenne hihető a férjverés?
ja úgy, ő verte Petit, amire megint csak vannak jelek.
gyermek felügyelet nem lehet abuzàló szülőnél ezt bíróság állapítja meg, ikyen nincs, semmi sem igazolja Peti 1* is ütött.
Juciur azonban nyilvános fellépéseivel bizonyította, nagyon hazudós és erőszakos .
szóval???
Aki Én
@Őrnagy: cáfolnád, sivár életű eszelős?
jáger laszló
VJ esete a családi szennyessel,miközben ő nem közszereplő!! Röhögnöm kellene,vagy sírnom!?
csak ennyi
barátilag
J.L.
Cherry
Fidesz kurv@, nagyon átlátszó ez a fidesz húzás, ha ez a nő egy ádozat akkor egy nyuszi a róka, egy ilyen rohadék szemét boszorkány még a gyerekit sem kiméli, egy szavát nem szabad elhinni.. megrendezett kormány szinház,,,,,
Csak Norisz és senki más
Zöld erdőben
Kék nefelejcs.
Benyalok, hogy
El ne felejts!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.