Magyar Péter volt a parazita a gazdatest Varga Juditon. Miután ennek vége lett, Magyart csak a bosszú élteti, és kinevezte magát politikusnak. Átmeneti messiás. Egyszer csak szinte a semmiből felbukkant ez a minimum gyanús figura, Magyar Péter, aki eddig a háttérben húzta meg magát, Varga Judit mögött, bár neki ez a lapulás nem volt túl komfortos. Nem érezte jól magát ott, ahol volt, neki az első hely kellett (volna), ott akart tündökölni, szerepelni. Vörös szőnyegen bevonulni, vakuk villanásaitól elvakulni, nyilatkozgatni, szerepelni; csillogni. Meg minisztériumot vezetni.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@RonaGyuri: „A szinte nulla munkával nettó négy-öt milliót kereső Magyar”. A szinte nulla munkával 4-5 milliót keresőket a NER nevezi ki és pénzeli, és nem Magyar Péter az egyetlen. Ezekkel a lejártni akaró szövegekkel a kormány és a Fidesz saját magáról állít ki giganagy korrupciós bizonyítványt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Pusztai: Legyen igazad. Én abban is reménykedek, hogy az a kemény mag is kezd majd egyszer felpuhulni. Nem lehet ennyi vak és ostoba ember Magyarországon!
Pusztai
@nemkati: 2002-ben pici volt a kemény mag pedig 98-ban nyert - igaz csalással , megfigyelési és Tocsik ügy,- a fidesz, 2006-ban sem voltak annyian de pont ettől datálható a szocik mélyrepülése a kommunikációban,- több vén róka Kováccsal az élen kiszállt,- és ekkor építette ki ELLENZÉKBEN A FIDESZ A MÉDIÁJIT!!- a 2006-os őszödi beszéd és a sikertelen erőszakos állampuccs ostoba, idióta kommunikálása, és a bűnösök futni hagyása betett a ballibnek, azóta csak tovább hülyültek és a fidesz ezerrel ráfeküdt a kommunikációra, ebből élnek.

A kemény magot is valójában kommunikációs agymosással építették fel, a ballib meg aludt, vagy amilyen balfaszok voltak még többször rásegítettek a fidesz aljasságára.
Szóval ahogy létrejött a keménymag egy jó kommunikációval csökkenteni is lehetne, de nem ezekkel!
Magyar már alkalmasabb, egyedül jobban kommunikál mint az egész ballib szarhegy!
Mondom kemény ballibesként!
Pusztai
@nemkati: Ha Ocsmány Vigyor felmenne a Parlament kupolájára, ott 15 szűzlány és 20 csecsemő fejét levágja egy pallossal, a fideszhívő tapsol!!
így kell az istenek kegyét elnyerni, Magyarország üdvéért.
...Nincs az a gaztett amit a fideszvakhitű ne fogadna el a fideszmaffiózóktól és ne szavazna rájuk, amivel a hazaárulók cinkos bűntársává válnak.

... ezeket nagyon nehéz átprogramozni, de ahogy beégették a fideszvakhitet, ki is lehet mosni, nem csak be.
izéke
@Pusztai: sőt,azon sértődnének meg a birkák,hogy az ő gyereküket miért hagyta ki orbán,hisz az mekkora dicsőség lenne nekik.
Qqberci
@nemkati: De igen. Tenyészti őket a fityesz...
Pusztai
@izéke: Tegnap láttad Hont a-t?
Van egy rakat ilyen média csótány, akik miatt a kimosoás nem műx, mert ezek fideszérzelmű megélhetésiek, akik mindenhová csapnak, irány nincs.

Az Index aránylag ballib volt, megszállták mint az Origót, és sepillanat alatt rájöttek, még egy ilyen mocsosk nem kell, ezért megjelennek az Indexen fidesz nem éppen dicsőíítő cikkek.
Ott az ATV. kénytelen az ember vele élni, mert szinte az egyetlen ahol ellenzéki politikus megszólalhat hosszan és élőben, pedig tudjuk erős fideszes - azaz közpénz - is van benne.
Ott aKlubrádió a majd 40 éve ballib Bolgárral mára sztem csak akadály és negatív, pedig bnagyon erősen befolyásol a választóknál
...???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.