Szombat délután megtelt demonstrálókkal a Kossuth Lajos tér.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Tetszik a kormány propaganda számolni sem tud 24000 embert prognosztizál. üljetek be újból matek órára mert számolni azt nem tudtok.
szegény hazám
Igazi "szakértőt" kell megkérdezni a tüntetésen résztvevők létszámáról. A szakértők gyöngye ez a rákai filipínó. Ő anno "nagyon pontosan megtudta becsülni" a Kossuth téren résztvevők létszámát is: MÁR TÖBB MINT 2 MILLIÓAN vagyunk!!! Most valószínű 14 milliót mondott volna. Pontos létszám becslése után dőltek hozzá a milliárdok. Új filmje is "pazar". Nem láttam, meg nem is hiszem, hogy látni fogom e nagyszerű alkotást, de ismét magyarnak érzem magam. Már csak azért is, hisz a kolostormalac elmondta, már nem vagyok igenszívű, nem rontok a hazámra (nem sorolnám az összes baromságaikat) én is végre magyar vagyok, mi mind magyarok vagyunk, mióta szaros ennek a mocsok kolostor malacnak a gatyája.
Yoda69
Rokkant Fulop szerint 2 millióan voltak.
dr. prédikátor
Nem tudom ki hallott MP szájából a Fidesz nevét elhangzani vagy orbán nevét!!! Belehallgattam az MP beszédbe de csak közhelyeket hallottam semmi konkrétumot a kormány leválltásárol!!!Csaki a populista szöveg és az hangzott el amit a tömeg hallani alart!!!
Pusztai
Már mondtam, ha a fidesz nagytüntin anno amikor tele volt a Kossuth tér kétmillióan voltak, ha most Magyarnál meg a környező utcák is tele csurdig akkor kb 3 azaz HÁROM MILLIÓ tüntető volt!
Nna!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.