szegény hazám

Befejezték Suhajda Szilárd keresését
@izéke: Teljesen igazad van. Én csak arra a szegény árván maradt gyerekre tudok gondolni, akitől a reptéren búcsúzott el ez a nagyon, ... nem akarok halottat bántani, isten legidiótább ökre. Ha felmászik mi van, ha lemászik mi van? Olcsóbb lesz a kenyér? Utána büdösebbet fog tudni csinálni mint a többi ember? Ezek egyszerűen agyirtottak!!!
Itt a legfrissebb botrány: Hangfelvétel került elő Böjte Csaba és szeretője titkos beszélgetéséről
@Mirabilis: Őszintén becsűlöm tevékenységedet.
Arra kérlek ezzel a két ökörrel ne foglalkozz. Olaj a tűzre, ha szóba állsz velük. Nem az a lényeg mit mondanak, fontosabb, hogy ki mondja. Ebbe a mélységekbe ahol ők dagonyáznak a gazdájukkal nem érdemes leereszkedni, mert csak beszennyezzük magunkat.
Itt a legfrissebb botrány: Hangfelvétel került elő Böjte Csaba és szeretője titkos beszélgetéséről
"Itt a legfrissebb botrány: Hangfelvétel került elő Böjte Csaba és szeretője titkos beszélgetéséről" Nincs itt semmi botrány! Az egyházakban ezt úgy kezelik, hogy elmond 100 miatyánkot, hogy ne legyen uncsi a szöveg közé tűzdeli a hiszekegyet, és bocsánatot nyer bűneiért. Aztán haladhatunk tovább, mert a bűneinket a megváltó ezzel megbocsátotta a többi "aprósággal" meg minek foglalkozni.
Meghalt Orbán főtanácsadója, Tellér Gyula
@m73: Bocsi, de nem biztos, hogy libsiként kezdte. Elég idős volt ahhoz, hogy gyökerei még mélyebre nyúljanak. Az ország helyzetére nézve, hát hogyan is mondjam, hogy az elhunytat ne bántsam meg, a tanácsai nem túlzottan váltak be. Másik oldalról szemlélve viszont a dolgot talán nagyon is, mert ebben az országban történelmünk során ilyen rabló, tolvaj banda még nem volt. E tekintetben tehát remek munkát végzett. Nyugodjék békében, Ő már többé nem bánt senkit.
Varga Judit egyetemi évfolyamtársa lett Schadl utódja a végrehajtói kar élén
@Havanagi: Ne bántsd Miskolcot. Selejt és szemét mindenhol van. Viszont a véletlenek ledöbbentők. Pont egy volt évfolyamtárs az ide való? Ő melyik város büszke selejtje közt található? Azonban tény, hogy dekázni tud ez a leány, vagy fijú, ezért a malac szerint a minisztérium élére való. A helyzete stabil, hiszen szereti a focit, a magyar érdekeket védi, Brüsszelnek kiosztja a kokit.
Dandártábornok a tüntetésről: Nem tudom megfejteni, mi az értelme a rendőrsorfallal birkózásnak
@Béla333: Barátságosan hátba, meg oldalba veregették a tüntetőket, csak úgy barátilag. A sokkolót meg valahol még is ki kell próbálni, de utána mindig elnézést kértek, tehát minden rendben van. Ez a gömbic sanya meg egy nagy kópé, méltó utóda lesz a szőke sanyának, ha azt elzavarja a nép oda ahol a mamája várja.
Dandártábornok a tüntetésről: Nem tudom megfejteni, mi az értelme a rendőrsorfallal birkózásnak
"Gömbös Sándor ha valaki véleményt akar nyilvánítani, megteheti." Te sanyi, hát a másik sanyi éppen ma nem adott rá lehetőséget. Nem vagytok beszélő viszonyba??? Esettleg nem fogtad fel a híreket???
Dandártábornok a tüntetésről: Nem tudom megfejteni, mi az értelme a rendőrsorfallal birkózásnak
"Dandártábornok a tüntetésről: Nem tudom megfejteni, mi az értelme a rendőrsorfallal birkózásnak" sanyi fuss neki még egyszer hátha rájössz. A főnököd a másik nagyon okos szőke sanya, éppen ma nem állt szóba egyeztetés címén azokkal, akikkel a legfontosabb volna tárgyalni. Használd a nyakadon lévő gömbszerű képződményben lévő valamit, és még tán a fény is kigyulladhat. Bár ezek után erre kicsi az esély.
Becsődölt a Pintér-féle egyeztetés - 4891 pedagógus nyilatkozata sem segített
Rendőr volt a pintér sanya, nem tanult tovább a birka, így lett ő a rendőr tanya rettenthetetlen ura. A fiatalok majd megnevelik, malacólba zárják és tudománnyal ott etetik. Ez bizony majd sok lesz neki, inkább az olajat szőkíti ki.
"Orbán ma a legkorruptabb politikus Európában" – szigorúbb uniós fellépés jön Orbánék ellen
@Maccska: A nagyanyád is tehet róla, hogy vak, süket, meg egybites agyú lettél te szerencsétlen. Őszintén sajnállak, menj és nyaljál a malacnál.
Schmidt Mária: Ukrajnában nincs háború, ez még különleges hadművelet
Mariska ezt benézte. Így már érthető, hogy ez nem háború. Kérdés mit látott ragyogó szemeivel a lelkem.
Hadházy Ákos lepattintotta Pintér Sándor békülési kísérletét
@Nanya: Hát a "nagyon intelligens", csúnya szavakat kifejezéseket, értelmetlen, összefüggéstelen, pocsék helyesírással rendelkező németh pifsta! Én csak így becézem, hogy kedvében járjak. ő az aki az "akasztástalanilag" számomra teljesen ismeretlen szót bevezette. Nem olyan nyelvújító mint Kazinczy, de lehet hogy egyszer még büszke lehetek rá, hogy engem is többször lehülyézett és elküldött valahová. ő aztán tudja a tutit, írásain, a duda fejében lévő zagyva gondolatait a humoristák eredményesen tudnák felhasználni, ha ismernék a birkanyáj ezen értékes elemét.
Hadházy Ákos lepattintotta Pintér Sándor békülési kísérletét
@Liberálkiller: Tisztelt Uram!!! Önben igazán méltó ellenfélre fog találni németh phista!
Sorosbérencnek nevezték a magyar nemzetiségű szlovák miniszterelnököt, frappáns választ adott ellenlábasának
Úgy gondolom három hónap múltán miniszter elnököt kéne cserélnünk Szlovákiával. Adhatnánk nekik egy vezetésre született, nagy tapasztalatú karmelita disznót, kormányával együtt. Akkor talán utolérnénk őket.
Fidesz: a baloldal miatt nem keresnek 800 ezret a tanárok
"Fidesz: a baloldal miatt nem keresnek 800 ezret a tanárok"
Szinte hihetetlen, hogy milyen erős ez a baloldal. Itthon képtelenek a malacot bezavarni a disznóólba, de az EU-ban minden győzelem az övék.
Idehaza csak annyit sikerült elérniük ugyan, hogy a zsírosbödön védelmét szolgáló rendvédelmi erők igen jelentős fizetésemelést kapjanak, mert az állam pénzét a pedagógusoktól, az egészségügyiektől, úgy tűnik átirányították a karhatalomnak. A baloldal néhány képviselője meg teljesen megvezeti az EU-t. Meggyőztek mindenkit az átkozott Brüsszelben, hogy nem szabad a pedagógusok bérét növelni. Mintha ott születne a költségvetési törvényünk. Ez igen, ez egy komoly erő. Ráadásul nemzetellenes hazaárulók, akik rárontottak saját népükre. Sajnos nagyon sok még mindig az olyan hülye magyar, aki habzsolja ezt a sok idétlen ökör szöveget, és fingja nincs a társadalom az állam működéséről. Ők a birka tábor, akik úgy bégetnek ahogyan a malac akarja. A kisebbség. Az ökrök, a nagy többség, akik tétlenül szemlélik, hogy legelőiket a birkák felfalják. A maradék a normális Magyar, akik a legelő szélén szenvedik el tehetetlenül, ahogyan elsüllyed a szenny mocsarában hazájuk.
Én eddig azt hittem, legalábbis az én aktív időmben még úgy volt, hogy a munkatársaim bérfejlesztését évről-évre a Magyar Állam a beszedett adókból, döntésemet elfogadva, bennem megbízva, garantálta az alaposan átgondolt parlament által megszavazott a költségvetési törvény alapján.
Ja, most háborús helyzet, meg egyszemélyi irányítás van. Csak az az egy személy igen rossz döntéseket hoz. Egy személyében hozza azt, amiért felelőséget vállalt amikor elfogadta a parlament ráruházott döntését. Ennek az eredményét ellőbb-utóbb viselnie kell.
Az hogy ez a bérfejlesztés mikor változott meg ???
Diákok a Fidesz-székháznál: „Kismalac, kismalac, engedj be!”
Nem jó skandálás, ezért nem nyitják ki a fityisz székházat. Itt nem kismalac a főnök, hanem egy nagy tolvaj disznó. Ezért célszerű volna megpróbálni a: TOLVAJ DISZNÓ ENGEDJ BE szöveget. Ezt biztosan jobban értené.
Ez még Orbántól is túlzás: hivatalos oklevéllel köszöntötte Kis Grófót – fotó
Magyarország romái egyesüljetek. Így tart 10 %-ék 90 %-ot hatalmában. A nyugdíjasokra meg igenis gondolt a malac, mert 25 %-os infláció mellett kaptak 15 %-ot. Igaz a nyugdíjas kosár inflációja sokkal magasabb, de aki kevesebbet eszik, alacsonyabb hőmérsékleten él, az előbb-utóbb 2 m mélyen a sárga földben a mennyeknek országban megüdvözül. Fasza kilátások, és erről a karmelita disznó az egyháztól elorozott munkahelyén gondoskodik.
Novák Katalin hivatala 66,4 milliót költött csak egy zongorára, és ez nem minden – repkedtek a százmilliók
@Eladott Ország: "Kislány a zongoránál, dundibb lett az orgonánál..."
Sajnos nem okosabb a pék faszánál, malac fülbevalóval fülében disznó indulót komponál a zongoránál.
Orbán Viktor üzent Szlovákiának – készen áll
No végre!!! Lesz egy részben magyarokkal is megtűzdelt, kolostor malac nélküli normális kormány.
Orbán szerint Hitler is az európai egységről álmodozott
@KisTehen: Boci boci tarka,
kistehén de marha.
Nem figyel rá senki.
Mikor butaságát zengi.
Leírja a leckét, így nyalja
a karmelita malac seggét.
Nem figyel rád senki,
Menj a birkákkal legelni.
Orbán szerint Hitler is az európai egységről álmodozott
A marhája,... vagy dadog, vagy csak szótagolva tud, vagy a gépe is olyan egy bites mint az agya és egyszerre nem képes több írásjel közlésére. Esetleg a több komment miatt prémiumot kap a központtól, és ezzel bizonyítja töretlen munka morálját. Ugye ismerős, hogy kiről fogalmaztam meg gondolataimat?
Novák Katalin bevédte a történelemhamisító Böröndit, éghet az arca a lengyel nagykövet válaszától
"Novák Katalin bevédte a történelemhamisító Böröndit, éghet az arca a lengyel nagykövet válaszától" de sajnos nem ég. Azért nem, mert ő maga is a birkanyáj egyik szalagokkal feldíszített báránykája, aki azt tesz, amit ura és parancsolója mond. Igaz a fülbevalója már valahol az emlékeit tároló titkos fiókban lapul.
Orbán szerint Hitler is az európai egységről álmodozott
A karmelita malac akkora marha, hogy mellette a kistehén ipari tanuló sem lehetne (bocsánat az ipari tanulóktól).
Üzent a könnygázzal és gumibottal visszavert gyereknek az Országos Rendőr-főkapitányság: A gyülekezési jog rendkívül széleskörű alkotmányos alapjog
@Shikari: Kedves uram. Erről beszéltem. Már megint lement alpáriba. Kérem még egyszer, hogy ne tegezzen a protokoll ellenére, mert szellemi színvonala műveltsége nem felel meg az elvárásaimnak. Ön nagyon műveletlen, gondolkodása egysíkú. Részemről befejeztem. Fröcsögjön belátása szerint.
Üzent a könnygázzal és gumibottal visszavert gyereknek az Országos Rendőr-főkapitányság: A gyülekezési jog rendkívül széleskörű alkotmányos alapjog
@Shikari: Tisztelt uram! Én önt soha nem tegeztem, de ha esetleg tettem is ilyet akkor az csak tévedésből tettem. Csakis olyan embert tegezek le akivel egyetértek, hasonló a gondolkodásunk, és megadom neki ezzel a lehetőséget, hogy bátran tegezzen vissza. Önnel ezt nem tehetem meg, mert abba a mélységekbe, ahol ön tartózkodik nem kívánok lesüllyedni. Bátran kijelenthetem, hogy a disznó őrzését, ön nem velem, hanem birka társaival tette, teszi, még akkor is, ha már legelőjük a puszta sivatag lesz, mert a malac még a füvet is ellopja a nyáj elől. Nem vagyok szép lélek, mert az olyan ostobákat mint ön, nagyon megvetem, és szemükbe mondom minden trágár szót, kifejezést mellőzve. A butaságokra mindig igyekszem kulturáltan, ocsmány szavak nélkül felhívni a figyelmüket. Önnel is így teszek, amikor butának nevezem. A nagyon tisztelt főtt rendőrök maguk mondták el, hogy minden állampolgár joga a tüntetés, és mindenki joggal gondolhatta a malac 2006-os kordonbontása után, hogy ez a jog neki is kijár, hiszen nem zárták utána a malacot a karámba. Ennyit az ön által állítólagosan hülye gyerekekről, és a törvénysértő szülőkről. Tehát ezért is a Feri a hibás! Nekem úgy tűnt a felvételek szerint, hogy egyetlen gyerek sem használt a tüntetés folyamán kockakövet, nem fújtak gázt a rendőrökre stb. ők csupán egy építés miatti kordont akartak lebontani, amiről a hatalom még akkor azt állította, hogy az építés miatt van ott. Ma már megint mást mondanak. Ez a giliszta gerince. Ezeknek a gyerekeknek nem kell magyaráznom a törvényekről, hiszen megértették, hogy mi zajlik, milyen törvény készül az oktatásról, és pont ez ellen tiltakoztak. Akkor alkalmaztak ellenük a rend zord védelmezői nem megfelelő arányú erőszakot.
Egyáltalán nem vagyok álszent. Rosszul látja. Én nem az erőszakot támogatom, hanem a törvényes rendet, az állampolgári jogokat, amivel szemben a rend őrei túlkapásokkal léptek fel. Gyurcsány nem küldte rá a rend őreit 2006-ban a kordonbontókra. Ön szerint rosszul tette?