Vitályos Eszter, a frissen kinevezett kormányszóvivő, a Magyar Nemzetnek adott interjújában elárulta, ebédszünetben kérték fel az egyébként igen komoly feladatra. Az interjú során megosztotta gondolatait a kormányszóvivői feladatra való felkészülésről és az új kihívásokról.

Az Orbán-kabinetben ez a divat? – Vitályos Esztert a rántott hús és a kávé között nevezték ki kormányszóvivőnek

Fotó: Vitályos Eszter Facebook-oldala

Vitályos Eszter kijelentette, hogy nem szokott megrémülni az új feladatoktól, és ha Orbán Viktor miniszterelnök alkalmasnak tartja őt a pozícióra, akkor ezt neki kötelessége vállalnia.

Azt is elmondta, hogy Csák János innovációs és kulturális miniszter közölte vele a felkérést egy kabinetülés közti ebédszünetben, majd pár nappal később személyesen is találkozott a miniszterelnökkel.

A kormányszóvivői munka természetéről szólva Eszter elmondta, hogy már előzetesen egyeztetett Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel, Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkárral, valamint Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölttel is, így már van fogalma a feladatokról és a követelményekről.

Célja, hogy a kormány intézkedéseit minél szélesebb körben eljuttassa a társadalomhoz, a lehető legérthetőbben. Hangsúlyozta, hogy a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) államtitkáraként szerzett tapasztalatait hasznosítja majd a kormányszóvivői pozícióban.

Kiemelte azt is, hogy fontosnak tartja az aktív jelenlétet a közösségi média platformokon, mivel ez segít abban, hogy jobban megismerjék őt és a munkáját.

Forrás: atv.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feller_Peti
@simmering73: Értem. Szóval megint döntitek a zorbánt, csak semmi normális alternatívát nem tudtok a helyére rakni.

Tovább rabolnátok az országot mint régen. Gondolod, hogy az kell a magyar lakosságnak?
csak úgy....
@Feller_Peti: te túl sok ruszki és fidesz propagandát zabálsz ,gondolom attól kattantál be , - de azért nézesd meg magad egy szakemberrel is, mert így kényszerzubbony lesz a véged!
vitriol
orbán új stratégiája: sportolókat nevez ki posztokra, mert ők már elértek valamennyi népszerűséget korábbi tevékenységük okán, de azért ez nem biztosíték arra, hogy az új poszton is épp olyan jól teljesítenek majd. Erről Kammerer Zoltán is tudna mesélni...
csak úgy....
Magyar Péter: "Jöjjön ki a Fidesz vezérkara is a nép közé" egyetem tv
www.youtube.com/watch?v=IamL7ko215Q
Billibácsi
Ebből is látszik, hogy a kormánypártban még ebédidőben is komoly munka folyik. De egyre nehezebb egy új nyulat kihúzni a kalapból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.