A frissen kinevezett köztársasági elnök nem pocsékolja az idejét, friss kinevezései március 15-től már érvényesek is.

A Magyar Közlönyben közzétett határozatok alapján Sulyok Tamás köztársasági elnök, Rogán Antal és Szalay-Bobrovniczky Kristóf miniszterek javaslataira, kilenc katonai és rendészeti vezetőt nevezett ki vagy léptetett elő.

Sulyok Tamás belecsapott a munkába: máris kilenc új tábornokot nevezett ki

Fotó: youtube

Tarján Gáborné ezredest nemzetbiztonsági dandártábornokká, Takács Attila Géza vezérőrnagyot altábornaggyá, míg Ballainé Krikker Zsuzsanna és Váczi Pál Imre dandártábornokokat vezérőrnaggyá léptette elő. Piros Ottó ezredest szintén dandártábornokká nevezte ki.

Pintér Sándor belügyminiszter javaslatára Horváth András rendőr ezredest, Kecskeméti Dániel tűzoltó ezredest, Pilisi Gábor és Vörös Ferenc rendőr ezredeseket dandártábornokká léptette elő.

A Sándor-palota hivatalos közleménye nyolc kinevezésről számolt be, Tarján Gáborné neve azonban hiányzik a listáról és a közös fotóról is. A kinevezésekkel kapcsolatos részletek még váratnak magukra.

Forrás: 24.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
És az OKJ-s alezredessel mi lesz???...
Qqberci
És az OKJ-s alezredessel mi lesz???...
jáger laszló
Látom
Tábornokokból már L leszünk látva a virtuális háborúban a terepasztalon!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
A kurva anyád!Ki a faszomat érdekel a lajhátok tábora?Orvosokból kéne meg a szak-ápolókból "hadsereg",nem ingyenélőkből és a seggetek megvédőiből!A gyerekek tanult nevelőiből és nem gyorstalpalt hozzá fingjuk sem értőkből!Persze akkor nem tudnátok annyit lopni!!!Ez a kinevezett új szutyok is a geci seggéből kapja a municiót!Szarul is kezdte és csak folytatja,amit a nyilas apja elkövetett az Emberek ellen!
balos
Névváltozás a kinevezett alaptörvényt elfogadó tallérosnál:szutyok tamás!
telegdilaci
@Qqberci:Már csak ez hiányzott a boldogságunkhoz és a jólétünkhöz,egyre több tábornokunk van gondolom nem minimál bérért már csak katonák kellenek hogy hadseregünk is Legyen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.