A szerelmes volt igazságügyi miniszter és új párja között csak úgy izzik a levegő, még az őket filmező kamerát sem vették észre.

Lassan nincs olyan pillanata Varga Judit és Magyar Péter közös életének, melyről a nagyközönség ne értesülhetett volna valamelyik fél kitárulkozása miatt. Hogy mi igaz abból, amit immár a nyilvánosság előtt egymás fejéhez vagdosnak, az viszont biztos, hogy mindkettőjükre rátalált az új szerelem.

Varga Judit már magasról tesz volt férjére, teljesen túl van rajta

Varga Judit kifejezetten boldognak látszik Windisch László mellett     Fotó: 444/olvasói kép

Míg Magyar Péter nagyjából egy éve alkot egy párt szerelmével, Vogel Evelinnel, addig Varga Judit egy fotónak köszönhetően bukott le, miszerint az Állami Számvevőszék elnöke mellett találta meg a békét, nyugalmat és boldogságot, amit keresett.

Most újabb felvétel készült róluk, ahol a volt igazságügyi miniszter Windisch László mellett ül és szemmel láthatóan jól szórakozik. Sokat nevetnek, mosolyognak, sugdolóznak, ráadásul még egy régi ismerős is feltűnik a felvételen. Nem messze tőlük Orbán Viktor is ott ül a Zeneakadémia közönségének soraiban.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sakk Matt
@magyarigeza: Már a Fidesz szerint sem verte Magyar az exnejét :P
magyarigeza
@Sakk Matt: Milyen igazad van! Elég volt terhesen a falhoz verdesni. De hát egy állmessiástól pont ennyire futja.
Szégyen.
Sakk Matt
@magyarigeza: Mondja Varga. Ahogyan azt is bevallotta VJ, hogy megütötte a férjét! MP tagadta a verés vádját. Bizonyíték nincsen!
Ezek a TÉNYEK, a többi spekuláció.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.