Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója annyira kiborult csütörtökön amiatt, hogy elindulhat Magyar Péter pártja a júniusi választáson és nyilvántartásba vette a Tisza Pártot az NVB, hogy nem tudta visszafogni magát, és azonnal egy videót készített. 

Magyar Péter úgy hazudik, mint Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, egykori miniszterelnök és azon az úton megy, mint Márky-Zay Péter korábbi ellenzéki miniszterelnök-jelölt – jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára feltöltött videóban csütörtökön.

Menczer Tamás annyira kiborult, hogy nem tudta visszafogni magát – videó

Menczer Tamás felidézte, Magyar Péter egy hónappal ezelőtt arra a kérdésre, tervez-e fellépni a politikai porondra, azt nyilatkozta, hogy "szerinte ez még viccnek is rossz". Menczer Tamás szerint mivel azóta a jogász ezt mégis megtette és még azt is bejelentette, hogy egy párt segítségével indulni kíván a június 9-i európai parlamenti választáson, egyértelműen kiderült, hogy hazudott.

A kormánypártok kommunikációs igazgatója úgy fogalmazott, miközben a Diákhitel Központ korábbi vezetője azt állította: "a látszatát is el kell kerülni annak, hogy valaki külföldről vagy külföldi segítséggel akarja megdönteni a kormányt", barátnője bevallotta, hogy "a külföldiek – értsd amerikaiak – ott vannak mögötte", vagyis "Magyar Péter ebben is hazudott".

Úgy hazudik, mint Gyurcsány és azon az úton megy, ugyanazt csinálja, mint amit Márky-Zay is csinált

- hangoztatta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Menczer Tamás szerint ez azért is nagyon veszélyes, mert "Márki-Zay Péter magyar katonákat küldene a háborúba". A kormánypárti politikus ezzel kapcsolatban videójában felidézte az ellenzék egykori miniszterelnök-jelöltjének korábbi nyilatkozatát.

Menczer Tamás azt mondta, "a NATO most éppen a háború irányába megy, de nekünk nem kell mennünk, ugyanis a NATO egy védelmi és nem egy támadó katonai szövetség".

Védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát és küldjünk június 9-én Brüsszelbe olyanokat, akiknek valóban Magyarország és Magyarország békéje a legfontosabb – hangoztatta, hozzáfűzve, hogy a Fidesz és a KDNP a béke pártján áll.

Forrás: MTI

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
amit a fidesz müvel az már régóta nem politika! ezek a vesztésre álló lopós tetvek bevetették a szervilis ,seggnyaló, öntudatos menczert aki még a hollikot is lepipálja ..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
@Szegény Dzsoni és Árnika: Pontosan magyar alatt nem értem azt az idegen, leketlen, nemzetgyűlölő bandát, amelyik olyanokat ír, mint te!
Géza
@Szegény Dzsoni és Árnika: Igazából ideológiai ellentét van közöttünk és persze fogalom értelmezési is. Nem zavar.
Jön a választás és meglátjuk az eredményt. Mivel biztos vagyok benne, hogy ismét a Fidesz nyer, azt tudom mondani, eltűröd!
Majd, ha szereztek szavazókat és megnyeritek a választást, akkor lehet acsarkodni, addig viszont kénytelen vagy eltűrni, hogy csak egy kisebbség vagytok, akik nem kellenek kormányozni!
Géza
@Szegény Dzsoni és Árnika: Te nyugodtan számolgass, magyarázkodj, nekünk elég az egyértelmű győzelem.
Géza
@Szegény Dzsoni és Árnika: Ide figyelj, te trágya szájú libernyák-komcsi!
Akkor pampogj, ha le tudjátok győzni a Fideszt. Ha pedig ocsmány tahóskodni van kedved, ott vannak a rokonaid. Na, rajtuk gyakorolja, ne nekem hörögjél!
Géza
@Szegény Dzsoni és Árnika: A hungaristák magyarok voltak veled ellentétben!
A szád nagy, kis tahó mocskolódó, biztosan bele fog férni a farkad! Csak, hogy tisztában legyél vele, mi lesz, ha én igérgetek neked!
Géza
@Szegény Dzsoni és Árnika: Takarodsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.