Rákay Philip Fiala János műsorának vendége volt, ahol a producer és műsorvezető ismét megemlékezett arról, hogy milyen kihívásokkal nézett szembe, amikor 2002-ben nyilvánosan támogatta a kormánypártot és felvállalta fideszes hovatartozását.

Ki tudná feledni Rákay Kálmán Philip nagy matematikai mutatváványát, amit 2002-ben mutatott be a Fidesz Kossuth téri nagygyűlésekor. Ezen a nevezetes eseményen Rákay szerint a Fidesz támogatóinak száma több millióra rúgott.

A rendezvényt követően, Orbán Viktor melletti hivatalos kiállásom miatt szinte az egész médiaszakmát magamra haragítottam. Elfogyott körülöttem a levegőn, ennek első precedense volt, hogy az általam is alapított Z+tv egyik műsorvezetője, Lilu (Kovalcsik Ildikó) által gerjesztett hangulatban, összehívták a vezetőséget és számon kérték rajtam szereplésemet. Később az MTV egyik beszélgetős műsorát is elvették tőlem – emlékezett vissza Rákay.

Újabb "történelmi sztorit" hozott nyilvánosságra Rákay Philip – A "híres" filmproducer Lilu áldozatának tünteti fel magát

Fotó: Rákay Philip / Internet

Arról is beszámolt, hogy akkor a magyar médiavilág egyik irányítója azt mondta neki, tesz róla, hogy „Rákay még portásként se dolgozhasson” a szakmában.

Fiala emlékeztetett arra a közelmúltban történt esetre, amikor Tar Zoltánt, aki  Magyar Péter rendezvényén szónokolt, az esemény után kirúgták egy állami vállalattól. A műsorvezető ezt követően megkérdezte Rákaytól, hogy helyesnek tartja-e ezt a döntést, mire Rákay tömören így felelt:

Üdv a klubban!

Forrás: https://24.hu/belfold/2024/04/23/rakay-philip-lilu-kirugas-tv-fidesz/

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Únom már ezt a közpénzen urizáló köcsögöt.Mért nem tud kussolni?
Qqberci
Kálmika, hát bántanak? Szaladj panaszkodni vikkancshoz, biztos megsímogatja azt a nagy lófejedet!...
Billibácsi
@Pusztai: Inkább fényezni próbálja magát azzal. hogy ő hősként kiállt a fidesz mellett és lám ezért őt akkor hogyan sárba tiporták, ellehetetlenítették. Az biztos, hogy meg lett az eredménye, nagy ember lett ebből a senkiből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.