Az egykori szovjet pártvezetőket idéző módon próbálja letagadni a Fidesz teljes vezérkara, hogy bő három évvel ezelőtt hackertámadás érte a külügyminisztérium informatikai rendszerét. A dolog pikantériája, hogy a támadást egy, az orosz titkosszolgálatokhoz kötődő csoport követte el, amit a…

Forrás: szeka.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ez olyan sulyu botrany, amit az EU-nak es a NATO-nak is vizsgalnia kellene. O1G es szijrago tandem olyan sulyos biztonsagi problemat jelentenek, hogy az mar res a pajzson.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@izéke: Ebből is látszik hogy az egyházak sem mentesek a hülyeség alól, de egyes szolgái egyéb bujaságokra is képesek...
A statisztikákat és a népszámlálási adatokat elnézve jól látszik hogy sikeresen amortizálják le önmagukat, a Mammon oltárán is!
Dr. Proktor
@Pusztai: Elrontottad a mai napomat... remélem kisgyerekek nem látják!
Őrnagy
Az itt a fő kérdés, hogy ki állítja ezt és mi a célja ennek a lufinak a pumpálásával, mert erről nem tudunk semmit!
Azt viszint pontosan tudjuk, hogy az USA Dánia segítségével lehallgatta 2002-től Merkel német kanvellár összes telefonbeszélgetését, és ezzel a ténnyel Európában az ég adta világon nem foglalkozott senki! Botrány se volt! Minek?
Beismerte az NSA, hogy lehallgatták Merkelt.
lehallgatták Angela Merkel német kancellár telefonját. Sajtóértesülések szerint az ügynökség feltörte a Google és a Yahoo adatait is, és így több százmillió felhasználó fiókjához férhetett hozzá. Közben az is kiderült, hogy az amerikaiak a görög kormánytagok telefonjait is lehallgatták. A megfigyelésüket a 2004-es olimpia után kezdték.
Mindenki tudott mindent – így kommentálta az orosz külügyminiszter, hogy az amerikaiak nyolcvan országban lehallgatták a telefonbeszélgetéseket. A Görögországban tartózkodó Szergej Lavrov szerint a politikai vezetők tudtak a titkosszolgálatok tevékenységéről. „Kicsit már unalmas ezzel a témával foglalkozni. Biztos vagyok benne, hogy többnyire mindenki tisztában volt ezzel, vagy legalábbis sejtette. Most csak azért vertek fel ekkora por az ügy körül, mert nyilvánosságra került, ilyesmiről ugyanis nem szokás nyilvánosan beszélni” – mondta az orosz külügyminiszter.

Görögország is egyike volt azoknak, ahol az amerikai titkosszolgálat dolgozott. Lapértesülések szerint a volt görög miniszterelnököt és a kormány több tagját is évekig lehallgatták. A titkosszolgálatok még a 2004-es olimpia idején kezdték a megfigyelést. A görög külügyminiszter közölte, hogy a lehallgatás miatt az athéni kormány felvette a kapcsolatot az Egyesült Államokkal. „Világos, hogy a barátok és a szövetségesek, de a különböző nemzetek között is egyszerű és praktikus szabályokra lenne szükség: be kellene tartani a diplomáciai etikát és a nemzetközi jogot” – fogalmazott Evangelosz Venizelosz görög külügyminiszter.
Őrnagy
A telefonlehallgatásokból is egyértelmű, hogy az USA gyarmatként kezeli Európát, amely ellen senki nem mer Európában lázadozni, de a libkány csürhe most egy nem bizonyított Heckertámadást helyezett a célkeresztjébe, mert erre utasították őket. Vajon honnan is? Csak nem a Pessman terjeszti ezt az információt, ami vagy igaz, vagy nem, vagy az oroszok heckertámadása volt, vagy az USA-é vagy valójában heckerezik itt nálunk mind a kettő, ahogy 80 országban a vezetők telefonjait is lehallgatják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.