Szijjártó Péternek mennie kell. És ez a legkevesebb, de egy magára valamit adó, valódi szuverén országban most egy mindenre kiterjedő nemzetbiztonsági vizsgálatnak kellene kideríteni, hogy is lehet az, hogy a külügyér ténykedése alatt Magyarország szuverenitása gyakorlatilag lenullázódott, Budapest az orosz titkosszolgálat előre tolt helyőrsége lett, a névleg magyar külpolitika pedig gyakorlatilag a hódító orosz birodalmi érdekek képviseletét jelenti az unióban és a NATO-ban.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ennek a mocskos dolognak is van legnagyobbja

avagy miért van igaza azoknak, akik úgy válik, hogy: „Szijjártó Péternek mennie kell”

„a külügyér ténykedése alatt Magyarország szuverenitása gyakorlatilag lenullázódott, Budapest az orosz titkosszolgálat előre tolt helyőrsége lett, a névleg magyar külpolitika pedig gyakorlatilag a hódító orosz birodalmi érdekek képviseletét jelenti az unióban és a NATO-ban.” kezdi a mondókáját a nepszava.hu szerzője, okkal.
Annak kapcsán, hogy: „Mostanra az is bebizonyosodott, ami még a kémregényeken edződöttek számára is hihetetlenül hangzik, hogy az orosz titkosszolgálatok éveken át napi szinten ellenőrizték a magyar külügyminisztérium (!) minden rezdülését. Több száz magyar diplomata, alkalmazott, diplomatafedésben dolgozó hírszerző összes levelét.”
Ráadásul az is, hogy „Amikor az ügy először kipattant, Szijjártó Péter gyakorlatilag falazott az oroszoknak: idehaza simán belehazudott az ország képébe, „kampányhazugságnak” minősítve a sztorit.”!! =))
RonaGyuri
Nem bízom benne, de Katinka távozás sem volt várható!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.