Dobrev Klára nem viccelt pár órája, amikor azt mondta, hogy rendkívül súlyos ügyben tesz bejelentést. Nem kevesebbet állít: "bizonyítékokkal igazolom, hogy Sulyok Tamás egy köztörvényes bűnöző".

Dobrev Klára súlyos állítása: "Bizonyítékokkal igazolom, hogy Sulyok Tamás egy köztörvényes bűnöző!"

Fotó: Facebook/Dobrev Klára

Hosszú hetek kutatómunkája után minden részletre kiterjedő bizonyítékokkal mutatom be azt, hogy Magyarország köztársasági elnöke ügyvédként magyar termőföldeket játszott át külföldi kézre

- írta az élő sajtótájékoztatót kísérő posztban Dobrev Klára.

A mai nap arról szól, hogy Sulyok Tamás egy köztörvényes bűnöző. Bemutatom a csongrádi földmaffia ténykedését, amiben a köztársasági elnök törvényellenesen, vélhetően bűnszervezetben, pénzért játszott át külföldieknek. 2014-ben az Orbán-kormány tette külön tényállássá a büntető törvénykönyvben. Szeged környékén 1000 hektárnyi földet játszott át három-négy helyi ügyvéd külföldieknek. Megosztották egymás között a munkát, ezt hívjuk bűnszervezetnek. A szegedi földmaffia segítségével osztrákok tették rá a kezüket a magyar földre. A szóban forgó terület előbb egy stróman nevére került, majd ő tovább ajándékozza azt egy másik strómannak. Ezt Sulyok Tamás jegyezte ellen. A második stróman rögtön köt egy kölcsönadási szerződést a külföldiekkel, amelyen szintén Sulyok Tamás aláírása látható. A haszonélvezeti jog és a jelzálog együttes bejegyzése kettős biztosíték volt a külföldi tulajdonosnak

- ismertette a DK vezetője.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak húgy...
Ebbe beletörik a bicskád, Klári! Szarul jössz ki belőle!!! Nem volt kellőképpen előkészítve...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Nem ertem az itt fanyalgogat. Ha nem csinal semmit az ellenzek az a baj, ha meg igen akkor az.
A DK legalabb tesz valamit, ami egyebkent az ellenzek dolga. Dobrev nem allitana olyat, amit nem tud bizonyitani, es elotte ne nezette volna at jogaszokkal.
Ettol fuggetlenul ketlem, hogy barmi tortenne az ugyben, amig polt a fougyesz.
Béla333
@terlasz: 03.07
Hadházy ügyeit, feljelentéseit befogadja az ügyészség, esetenként évekig húzzák az ügyet, mire kitalálják hogy hogyan utasítsák el.
Debrevék ügye -pl. a tegnap az ATV-ben nyilatkozó Hack Péter és Zamecsnik szerint - eleve reménytelen, ezért rögtön vissza fogja dobni az ügyészség, nem is fog nyomozást elrendelni.
Ez az egész DK-s pótcselekvés ugyan olyan, mint amikor Gyurcsány hónapokig rodeózott Kálmán Olgánál O1G svájci számlái ügyében - ha még emlékszel rá, abból se lett semmi, de Gyurcsányról szóltak a hírek.
Na itt is bedobtak valamit, hogy végre a DK-ról is írjanak, ne csak a Tisza pártról...!!!
Pusztai
Valami nagyon nem kerek ezzel az üggyel, mert több neves jogi szaGértő, jogÉSZ, gyakorló büntető ügyvéd mexólalt és nem egységes a megitélése az esetnek.
Elévült, de ..., alkotmányn bíróként is képviselője volt a strómanoknak, kft.-nek. stb.
Na de Szutyok tominak két ok miatt is folt nélkülinek kellene lennie, de ez nem jött össze, sőt!
hazudott, törvényt szegett, stb.
Pusztai
@Csak Norisz és senki más: negyed 11 múlt 5 perccel van most .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.