A Sándor-palota jogi lépést helyezett kilátásba.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
@Nyírfa:. A MAGYAR TÖRTÉNELEM LEGALJASABB HAZAÁRULÓ CSÜRHÉJE!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
NKF
Kampány van gyerekek nem veszitek észre? Klárika meg bekaphatja Fletóval együtt!
sokanvagyunk
Nem tudom, Klára asszony miért maga mondta el mondandóját, rábízhatta volna a DK kabalababájára, és most vitatkozhatna a témán az és a Sándor palota. Dobrev Klára és Sulyok László csak néznék...
rücsü41
@Pusztai: Emlékszek, de akkor is az volt a szabály ami most , úgy hogy nem izgattam fel magam a nyilatkozat miatt.Az az érdekes vörösiszap ügyben , hogy a felelősöket bíróság vonta felelősségre, hogy azután mi történik azt kell figyelni.Szerintem a vörös iszap ügyben bírósági ítélet mondta ki hogy kik miben bűnösök , nem pedig Orbán Viktor, és a bíróság kötelezte a bűnösöket a károk valamilyen mértékű megtérítésére, valamint elzárásra.
Aki Én
@NKF: @Őrnagy: bután tagadtok :)
Pusztai
@rücsü41: Ha emléxel, első fokon nem a tulajokat hozta ki a bíróság a szagértői véleményekre alapozva, aztán a geczi és a fideszcsürhe ismét hőbörgött, de a tulaj a hibás!!! -> fellebbezés és láss csodát másodfokon fideszbírót jelöltek ki és hopp a miniszterÁlnoki elvárásnak megfelelően már a tulajok voltak a bűnös elitélendő felelősök.
Pusztai
@Pusztai: Hasonló volt a helyzet Sárazsadány szőlőbányászkodásnál, nem volt taggyűlés csak tagok gyűlése!!
És az ÉS bukott másodfokon, ami egy közröhej volt akkor, de a balfasz ballib 8 évi hatalmon lét alatt sem tudta ezt egyenesbe hozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.