A Sándor-palota jogi lépést helyezett kilátásba.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
@Nyírfa:. A MAGYAR TÖRTÉNELEM LEGALJASABB HAZAÁRULÓ CSÜRHÉJE!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
@NKF: Jönnek sorban az "Atombombák", ledobják őket, de mikor földet ér és kipukkan, kiderül, hogy csak egy vízzel tele lufi volt.
9-én kiderül, hogy melyik vízzel teli lufi pukkant nagyobbat!
rücsü41
@Pusztai: Emlékszek, de akkor is az volt a szabály ami most , úgy hogy nem izgattam fel magam a nyilatkozat miatt.Az az érdekes vörösiszap ügyben , hogy a felelősöket bíróság vonta felelősségre, hogy azután mi történik azt kell figyelni.Szerintem a vörös iszap ügyben bírósági ítélet mondta ki hogy kik miben bűnösök , nem pedig Orbán Viktor, és a bíróság kötelezte a bűnösöket a károk valamilyen mértékű megtérítésére, valamint elzárásra.
Aki Én
@NKF: @Őrnagy: bután tagadtok :)
Őrnagy
@Aki Én Buzi Gyagyás: Ki kérdezett téged Buzi Gyagyás seggfej?
Pusztai
@rücsü41: Ha emléxel, első fokon nem a tulajokat hozta ki a bíróság a szagértői véleményekre alapozva, aztán a geczi és a fideszcsürhe ismét hőbörgött, de a tulaj a hibás!!! -> fellebbezés és láss csodát másodfokon fideszbírót jelöltek ki és hopp a miniszterÁlnoki elvárásnak megfelelően már a tulajok voltak a bűnös elitélendő felelősök.
Pusztai
@Pusztai: Hasonló volt a helyzet Sárazsadány szőlőbányászkodásnál, nem volt taggyűlés csak tagok gyűlése!!
És az ÉS bukott másodfokon, ami egy közröhej volt akkor, de a balfasz ballib 8 évi hatalmon lét alatt sem tudta ezt egyenesbe hozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.