A rádiós műsorvezető sosem rejtette véka alá a véleményét, most is kendőzetlenül őszintén kimondta, mit gondol, miközben megfenyegette a balatoni büféseket.

A Blikk azt írja az ismert rádiós nem  finomkodott, amikor a Retro Rádió Bochkor című reggeli műsorában szóba kerültek a Balaton környékén lévő árusok.A műsorban éppen a különböző márkajelzéseket vették sorra, amikor Bochkor Gábor arra a következtetésre jutott, ma már senki sem lehet biztos abban, hogy ha nutellás palacsintát kér a büfében, akkor nem csak egy silányabb mogyorókrémes desszertet adnak neki, hiszen úgy véli, hazánkban ma már szó szerint divattá vált becsapni a vásárlókat. 

Bochkor Gábor „fontos emberekkel” és a „felettes elvtársakkal” fenyegette meg az összes balatoni büfést

Bochkor Gábor   Forrás: Facebook/Retro Rádió 

Megállapítását követően a rádiós fogadalmat is tett arra, hogy egyik kedvenc desszertjét bármi áron megvédi, így egy igen komoly üzenetet küldött a balatoni büféseknek.

Bezáratom az összes büfét, aki azt ígéri, és mégsem igazi Nutellával árulja a palacsintát

– jelentette ki Bochkor Gábor, hozzátéve, hogy van is ismerőse az illetékes hivatalnál, ahol, ha kell, azonnal feljelenthet bárkit.

Forrás: Blikk
Fotó: Retro Rádió

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Jol van Bocsi, de azokat is jelentsd fel, akik tonkrebasztak ezt az országot, es miattuk vált ilyen mutyizós, atbaszos néppé a magyar. Mindig tisztelet a kivételnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
FLETÓ
@Yoda69: Nem fogja! Majd@Eladott Ország: megteszi helyette!
Yoda69
@FLETÓ: Nana, hogy nem, hiszen végeredményben tőlük kapja a fizetését.
Levendula
Tavaly gyerkőcökkel voltunk B.bolgáron.
Megkívánták a lángost.
Néha én is sütök itthon, de nincs Balaton lángos nélkül...
2.600.- Ft/darab.
Nem a magas ár a probléma, hanem az, hogy többszörösen felhasznált olajban sütik, tejföl helyett finomfölt raknak rá, és sajt helyett növényi eredetű valamit reszeltek a lángosra.
FLETÓ
@Yoda69: Tényleg? @Eladott Ország: ?! Ja, azt mindig is tudtam!
Géza
@Levendula: Most mosolyognak egyet! Ott virít a hatalmas reklám a Margit híd budai oldalán, hogy hagyjuk békén a teheneket, együnk növényi dolgokat! Haladja a korral, egyél mű dolgokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.