Az ellenzéki szereplők, többek között Karácsony Gergely és Magyar Péter nagyon súlyos mondatokat írnak Szentkirályi Alexandra visszalépése kapcsán. Ilyen szavakat használnak: árulás, hazugság, cinizmus, sötétség, átverés és becsapás.

Karácsony Gergely a közösségi oldalán reagált, miszerint – idézzük: „vége hát a színjátéknak, ahogy szóltunk előre: megszületett a sötét és cinikus politikai alku. Vitézy Dávid a Fidesz, a NER és a hatalom jelöltje. Ez az alku a választók elárulásán és átverésén alapul. A Fidesz úgy árulta el a választóit, ahogyan elárulta Budapestet az elmúlt öt évben. Vitézy és Ungár pedig megpróbálta becsapni a választóit azzal, hogy ellenzéki várospolitikának hazudtak egy hatalmi játszmát.

A főpolgármester meggyőződése, hogy hogy a Fidesz meg fogja kérni ennek árát Vitézytől, az Orbán-Ungár paktumot Budapesttel akarják megfizettetni. A kormánynak fáj a foga a kerületi szakrendelőkre, központosítani akarják a színházainkat és a kulturális intézményeinket. Karácsony abban bízik, hogy a budapestiek átlátnak a szitán.

Bődületes erejű a felháborodás Szentkirályi miatt: hazugsággal vádolják, aki nagyon becsapta a sajátjait

Magyar Péter    Fotó: Facebook/Magyar Péter 

Magyar Péter még csütörtök este írta meg tényként, hogy vissza fog lépni a Fidesz jelöltje. „Tehát holnap bejelenti a Fidesz Szentkirályi Alexandra visszaléptetését Vitézy Dávid javára. Nincs új a nap alatt, megint hazudtak, megint becsapták a saját választóikat is” – írta a TISZA Párt politikusa a közösségi oldalán még csütörtök este. Saját posztja alá is posztolt, miszerint: 

Hazudnak reggel, hazudnak este, hazudnak minden hullámhosszon.

Grundtner András, a Mi Hazánk főpolgármester-jelöltje úgy reagált: Szentkirályi Alexandra visszalépésével a Mi Hazánk Mozgalom maradt az egyetlen erő, amely kiutat jelent a nemzeti elkötelezettségű, hagyománytisztelő fővárosi lakosság számára. Vitézy Dávid ugyanis ugyanannak a belvárosi progresszív-liberális elitista klubnak a tagja, amely Karácsony Gergely mögött áll és amely multikulturális mocsárba fullasztaná Budapestet.

Vitézy az autósellenes politika atyja, a gépjárműforgalom szándékos akadályozásának bevezetője. Víziói a hivatali idejében közlekedési káoszhoz vezettek és milliárdos veszteséget okoztak a fővárosnak. Elég talán arra az esetre emlékeztetni, amikor sávlezárással bénította meg a város közlekedését többek között a Budaörsi úton. Ez volt az a pont, ahol a korábbi főnöke, Tarlós István is megelégelte Vitézy ténykedését és kiebrudalta őt a Városházáról.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Magyar Péter még csütörtök este írta meg tényként, hogy vissza fog lépni a Fidesz jelöltje. „Tehát holnap bejelenti a Fidesz Szentkirályi Alexandra visszaléptetését Vitézy Dávid javára. Nincs új a nap alatt, megint hazudtak, megint becsapták a saját választóikat is” – írta a TISZA Párt politikusa a közösségi oldalán még csütörtök este."

Mégis súgnak neki a maffia belső köreiből...!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Mindegy, jobb vagy baloldal - politikus. Egymástól is plagizálnak, most Szentkirályi ugrott félre mert jött a villamos. Karácsony meg most így járt.
Őrnagy
@Clavigo Gyagyás: 800 kontra 90.000! Ritka húgyagyú Gyagyás Seggfej vagy!
De most az a kérdés, hogy a végtelenül húgyagyú Gyagyás Sorosbérköcsög Seggfej fajtád miért van azon meglepődve, hogy a fidesz két jelülttel taktikázott!
Őrnagy
@Aki Én Gyagyás: Te csak egy végtelenül buta húgyagyú Gyagyás Sorosbérköcsög Seggfej vagy!
Aki Én
@Őrnagy: ebben is tévedsz, mint mindenben, te eszelős, húgyagyú gyagyás bérköcsög.
Ennyi!
Nanya
@Béla333: Nem hiszem,hogy súgnak neki,de ,de ,de ismeri az aljas mentalitásukat.
Dr. Proktor
@Béla333: Lesz majd akkor nagy tisztogatás fidesz berkekben, hogy kitől származnak az információk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.