Bocsánatkéréssel kezdődött hétfőn reggel a Balázsék műsor a Rádió1-en. Ráskó Eszter és Rákóczi Feri ugyanis a névadó Sebestyén Balázs nélkül maradt, majd Karácsony Gergelyt és Vitézy Dávidot is emlegették várakozás közben.  

Elnézést kellett kérnie hétfőn reggel a Rádió1 Balázsék című műsorában Rákóczi Feri és Ráskó Eszter műsorvezetőnek, mivel Sebestyén Balázs nem jelent meg – tudatta a telex.hu.

„Választás volt, választási műsor nézés, választási műsor nézésével való együtt ivás és ilyenek, úgyhogy ezért kicsit megcsúsztunk, de itt vagyunk”

– vallotta be az adásban Rákóczi Feri, hozzátéve, hogy szerinte Sebestyén Balázs nem ivott, ugyanis nem szokása mostanában. Később kiderült, hogy már úton van a stúdióba.

„Karácsony Gergely tartja fogva egy biciklitárolóban” – Balázsék Sebestyén Balázs nélkül maradtak a rádióban

Sebestyén Balázs nem jelent meg a rádióműsor kezdetekor – Fotó: Facebook.com/balazsek

„Bocsássatok meg nekünk, vannak ilyen reggelek, még Sebestyén Balázs is elaludhat” – mondta Rákóczi Feri. Raskó Eszter, arra utalva, hogy Balázs korábban nyíltan vállalta, Vitézy Dávidot támogatja és a főpolgármester-választáson nem ő győzött, azt mondta: „Szerintem csak sír lent a kocsijában, hogy úristen, úristen, szerintem az történik, csak csak nem mer feljönni, mert nagyon beleélte magát valamibe”.

A bocsánatkérés ellenére a beszélgetés oldott volt, s nem sokkal később Ráskó azzal tréfálkozott:

„Megvan Balázs, Karácsony Gergely tartja fogva egy biciklitárolóban, mert nyíltan szembe szállt vele politikailag.”

Nem elemezgette egyébként a választást sem Rákóczi, sem Ráskó. Sebestyén Balázs 7 óra 8 perckor jelentkezett be végül.

„Jó reggelt, gyerekek, hét óra után nyolc perccel, itt vagyok, éjszaka forgattam, 11-re értem haza, és akkor belenéztem a választási műsorokba kicsit, ilyen éjfélig. Ötkor fölkeltem, megnéztem az eredményeket, visszafeküdtem, és 6 óra 18 perckor fölébredtem” – vallotta be Balázs a műsorban.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Édes jó Istenem! Micsoda nagy veszteség érte a magyar népet!Jaj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.