Magyar Péter úgy döntött, hogy Ukrajnába utazik, mert segíteni szeretne az orosz rakétatámadást ért város lakóin. Magánemberként egymillió forintot is ad és arra kéri követőit, hogy egészségügyi csomagokkal és pénzzel támogassák a lerombolt város lakóit.

Magyar Péter csomagol és Kijevbe utazik – írja a 24.hu. Facebook-oldalán ezt írta:

Orbánt "követi" Magyar Péter: „a TISZA Párt és a magyar emberek képviseletében Kijevbe utazom”

Magyar Péter szerdán Kijevbe utazik/Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

„A tegnapi szörnyű orosz rakétatámadás a kijevi gyermekkórház ellen mindenkit megdöbbentett. Nincs háborúzó gyerek. Ők nem tehetnek semmiről. Még esélyük sem volt az életre”

- áll Magyar Péter bejegyzésében. Egyúttal bejelentette, hogy szerdán hajnalban utazik, mint írta:

„a TISZA Párt és a magyar emberek képviseletében Kijevbe utazom. Apaként nem tehetek másként.”

Oroszország hétfőn összehangolt légitámadást intézett Ukrajna több nagyvárosa – írja a 24.hu –, így Kijev civil célpontjai ellen is. A nappali bombázás ritkaság számba megy, melynek során egy gyermekkórházat is eltaláltak. Kedd reggeli információk szerint legkevesebb 27 halottja van az akciónak, a sérültek száma száz felett van.

Magyar Péter jelentős mennyiségű egészségügyi és orvosi eszközt tervez eljuttatni a legjobban rászoruló helyi kórházaknak. Magánszemélyként pedig további egymillió forintot ajánlott fel humanitárius célokra, követőit arra biztatja, hogy kötszerekkel, vitaminokkal, bébiétellel, gyógyszerekkel, pelenkákkal, tartós élelmiszerrel vagy anyagi támogatással járuljanak hozzá az akcióhoz.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Béla333: Azt mondja ódor lajos, a kormány eu-s rendkivüli és meghatalmazott nagykövete, hogy orbán 450 millió ember képviseletében folytatja a békemisszióját. Na, egy főt máris levonhat ódor a 450 millióból, mert engem nem képvisel a békepulyka.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Feller_Geci: "'"Menjetek inkább az Ukrán fasiszták frontjára"'"

Te nyilvánvalóan egy hülyeromán elfajzott elmeháborodott vadember vagy sikari. Pedig az orosz barátaid milyen szépen lebombázták a fasiszta gyereket a kórházban teállat.
Peller Anikó
A fasiszta gyerekeket. Teállat. A kórházban teállat. Te baromállat.
Nanya
@Feller_Peti: Baromállat ! Ki lopott és lop ma is ?
A hülye gyurcsánynak hol van olyan,hogy Hatvanpuszta?
Idióta,tanulatlan,szarházi hazug,iskolázatlan,seggnyaló pedofidesz bérenc vagy ! vazze !
Nanya
@Feller_Peti: dr orbán elvtárs se lenne dr ha az vén tökéletlen Soros nem taníttatta volna! Megmaradt volna vályogvető,vagy teknővájó cigánynak és olyan ostoba volna mint te.
Feller_Peti
@Nanya: Balaszkám hát te is még itt vagy és nem az ukrán nácik oldalán a lövészárkokba? Hol marad a hősiességed meg igazságosságod? Miért nem véded te is az ukrán azov frontot?? Hagyd már el ezt a zorbán diktatúrát!...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.