Magyar Péter úgy döntött, hogy Ukrajnába utazik, mert segíteni szeretne az orosz rakétatámadást ért város lakóin. Magánemberként egymillió forintot is ad és arra kéri követőit, hogy egészségügyi csomagokkal és pénzzel támogassák a lerombolt város lakóit.

Magyar Péter csomagol és Kijevbe utazik – írja a 24.hu. Facebook-oldalán ezt írta:

Orbánt "követi" Magyar Péter: „a TISZA Párt és a magyar emberek képviseletében Kijevbe utazom”

Magyar Péter szerdán Kijevbe utazik/Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

„A tegnapi szörnyű orosz rakétatámadás a kijevi gyermekkórház ellen mindenkit megdöbbentett. Nincs háborúzó gyerek. Ők nem tehetnek semmiről. Még esélyük sem volt az életre”

- áll Magyar Péter bejegyzésében. Egyúttal bejelentette, hogy szerdán hajnalban utazik, mint írta:

„a TISZA Párt és a magyar emberek képviseletében Kijevbe utazom. Apaként nem tehetek másként.”

Oroszország hétfőn összehangolt légitámadást intézett Ukrajna több nagyvárosa – írja a 24.hu –, így Kijev civil célpontjai ellen is. A nappali bombázás ritkaság számba megy, melynek során egy gyermekkórházat is eltaláltak. Kedd reggeli információk szerint legkevesebb 27 halottja van az akciónak, a sérültek száma száz felett van.

Magyar Péter jelentős mennyiségű egészségügyi és orvosi eszközt tervez eljuttatni a legjobban rászoruló helyi kórházaknak. Magánszemélyként pedig további egymillió forintot ajánlott fel humanitárius célokra, követőit arra biztatja, hogy kötszerekkel, vitaminokkal, bébiétellel, gyógyszerekkel, pelenkákkal, tartós élelmiszerrel vagy anyagi támogatással járuljanak hozzá az akcióhoz.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Béla333: Azt mondja ódor lajos, a kormány eu-s rendkivüli és meghatalmazott nagykövete, hogy orbán 450 millió ember képviseletében folytatja a békemisszióját. Na, egy főt máris levonhat ódor a 450 millióból, mert engem nem képvisel a békepulyka.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
telegdilaci
@Feller_Peti:Ezt kitől hallottad a Propaganda minden alkalmat megragad hogy lejárassa Magyar Pétert szerencsére lepereg róla a sok aljas hazugság! Tiszteletre méltó már csak azért is hogy azonnal oda megy amikor megtudta hogy Putyin lebombázta a rákos gyermekeket gyógyító kórházat,Orbánnak kettő év kellett hogy el menjen Ukrajnába miközben már az összes EU-vezető többször is elment!
Feller_Peti
@telegdilaci: ...szerencsére lepereg róla...

Nem pereg le róla, csak azt hiszed. A balliberális báránybőrbe bújt Álmessiás Petikéd épp úgy fog bukni ahogy az elődei is.
Hiszen láttuk, hogy az erőszakos, törvénytelen bulizós, anyagi károkozós magatartásáért sem vállalja a felelősséget.
Nanya
@Philip Marlowe: megnyugszik a beteg,nem ugat baromságokat,takarodik a kultúremberek közötti kommunikációból.
értve vagyok?
Feller_Peti
@Nanya: Ezek mind publikus adatok. Ráadásul ahogy a gyalázkodó cikkben is le lett írva, Dr. Orbán Urunk, szintén nyilvánosságra hozta.

Amit viszont ti balosok nem hoztok nyilvánosságra, az az a sumákolás például, hogy pontosan kitől és mennyi millió dolláros adományládikákat kaptok.

Azonban vagytok olyan ostobák, hogy rendre elszóljátok, lebuktassátok saját magatokat.

Balos nemzetellenes, háborún nyerészkedő, migránsbűnözésen gazdagodó tevékenységeitek nem kívánatos e szent földre és Európába sem.

ÉLJEN A MAGYAR NÉP, ÉLJEN DR. ORBÁN VIKTOR. MAGYARORSZÁG, MAGYAR NÉP AKARATÁVAL!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.