Szijjártó Péter kifejtette a Donald Trump elleni merénylet kapcsán kialakult véleményét. 

Ahogy azt a Propeller megírta, Donald Trumpot támadás érte Pennsylvania állambeli választási gyűlésén, a biztonsági személyzet és a hatóságok közbelépése után a republikánus elnökjelöltet védőgyűrűben vitték le a színpadról.

Szijjártó Péter a közösségi oldalára nemrég videót posztolt, amelyben elmondja: "Azt hiszem, hogy aki eddig kételkedett volna benne, az mára biztos lehet afelől, hogy egy durva világban élünk, egy olyan világban, ahol a békepárti, patrióta politikusokkal szemben a békepártiságuk, a patriótaságuk miatt a legdurvább eszközökhöz, a legkegyetlenebb eszközökhöz is nyúlnak, és patrióta békepárti politikusokkal szemben már gyilkossági merényleteket is elkövetnek."

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Én pont leszarom a " véleményedet- meglátásodat ", Pötyike...Ez még hagyján,,de az EU. összes külügyére is így gondolkodik. Senki nem kiváncsi rád,,meg a szaros Gazdádra...( oszt jó napot )..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cherry
@Géza: Nem csodálom ha valakik ennyire gyülölködöek, mert ilyen darab sz@rra mint te vagy,, csak igy lehet reagálni büdös fideszfattyú, OV fónid az az retek cigány ezt táplálta az emberek agyába,, Putyin aljas barátja, az mit csinál te elmebeteg senkiházi?? emberi véglény vagy !!
Cherry
@Géza: Agyhalott söpredék vagy hahahahhahah
Géza
@Cherry: Látom, hogy a gyerekgyilkos fajtád nem nyugszik és minden ellenzőt lemészárolna, elhallgattatna. Ezért vagytok undorítóak, gyűlölködők és mocskos gyilkos hajlamú szarháziak!
Okádik minden normális ettől a beteg nyálkától, amit képviselsz.
Dr. Proktor
Ez tényleg egy figyelmeztető jel, csak nem úgy ahogy a kakadu gondolja!
Ez történik ha végletesen megosztják a társadalmat és nem csak szabad utat engednek a gyülölködésnek, hanem táplálják is azt...
Cherry
@Géza: Egyszerüen sz@r proli vagy OV... fidesz retkes fattyú, hahahahah savanyú a szőlő, közeleg a vég,, beteg hazug primitiv buta senkiháziak
Géza
@Cherry: Pontosan ilyennek gondoltam a tanulatlan, okádék libsi senkiket, akik gőgösen ugatnak, közben annyira primitívek, hogy összeszarják magukat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.