Elzúgott fejünk (a budapestiek feje) felett az újabb spontán forradalmi hullám, melynek apropója most éppen a márciusi ifjak felkelése volt. A szokásos ordítós-anyázós hangnem, a futballhuligánok ismét elvették a helyet az észérvektől, az értelemtől.

Feltöltő: candy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

candy
Ismét megtörtént az évente párszor szokásos gyurcsánytakaroggy nagycirkusz. Bár Dj.Urtsánynak tényleg nem ártana elhúznia, viszont a keresztényi szeretetből várat építő másik fél sem biztos, hogy jobb, Morvai meg csak bohócként vicces...
huhu
Elől mentek a pártok vezetői, kéz a kézben. Mögöttük a nép, zászlót lobogtatva, dalolva, jókedvűen. Időnként megálltak, verseket szavaltak. Nyoma sem volt az amúgy mindennapos pártcsatározásoknak. Több, mint félmillió ember volt az utcán. Mindenki örült, érezte a tavasz közeledtét. Feledték bajaikat, bánataikat, az éhezést, munkanélküliséget, nyomort. Biztak a jövőben. Budapest, 1945. tavasza.
candy
Most azért egy kicsit másképp ment...mondjuk a jövőben sem nagyon bízhatnak...
nanena
Lassan felesleges lesz minden ünnep. Mert minden napnak, minden hétvégének annak kellenee lenni, ha jól érezzük magunkat ebben az országban. Ha nem, akkor az ünnepek is csak gyásznapok.
candy
@nanena
nem sok ilyen van, én mondjuk nagyárszt szarul...bár, ha az embernek van pénze, akkor mindenhol jól tudja érezni magát, ha nincs, akkor igen kevéssé. Mellesleg minden napomat elbassza valami a főiskolán...bár most legalább a bulváros mellett sikerült végre blogra is írni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.