Minden kornak megvolt a maga MSZP-je és Fidesze - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója. Csizmadia Ervin szerint a politikai elitnek évszázados szembenállást kellene megoldania, mert ez súlyosabb a gazdasági válságnál is. Hozzátette: nincs az MSZP-nek olyan stratégiája, amellyel növelni tudná a népszerűségét, és egy előrehozott választással több mandátumot szerezhetne, mint ha megvárja 2010-et.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
"Az adósságprobléma is százötven éve ugyanúgy fennáll, az ország mindig adóssággal, deficittel küzdött."

"Eltiport nemzet újjászülethetik, de öngyilkos nemzetre nincs feltámadás." (Kossuth Lajos)

Csak én érzem, hogy körbe-körbe járunk?
nanena
Bolgár György mondta most a Klubrádióban, hogy nem olyan rendszer kell nekünk, mint Szingapúrban, mert ott vezérelvű diktatórikus vezetés van, s biztos nem tetszene nekünk ha egyes rétegektől megvonnák a kiváltságokat. Ekkora hülyeséget! Nagyon szomorú lennék ha nem lennének ilyenek mint a fidesz és mszp, amelyek mindenkor léteztek valamilyen formában Magyarországon, s valaki végre normális döntéseket hozna egy személyben, és utána csak egy kicsit hasonlítsunk Szingapúrhoz. De amig ilyenek vannak, mint Klubrádió, ATV, HírTv, akik mindig megmagyarázzák, hogy valamit miért nem lehet megcsinálni, itt semmi sem lesz. Csizmadia Ervin is kénytelen egyre többször megszólalni, mert nyilvánvalóan elege van ezekből a tutyimutyi alakokból, akiknek kényszeres küldetéstudatuk van, de valójában vezetésképtelenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.