Horn Gábor szerint megdöbbentő a hasonlóság Adolf Hitler Mein Kampf című könyvének egyes kitételei és a Győrben megjelenő, "gyakorlatilag a Fidesz és a KDNP lapjaként működő" Összefogás című kiadvány márciusi számában közölt egyik írás tartalma között; erről az SZDSZ országgyűlési képviselője Balog Zoltánnak, a Fidesz országgyűlési képviselőjének címzett nyílt levelében ír, amelyet pénteken juttatott el az MTI-hez.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
soha nem vagtam ha egyszer tilos a mu olvasata akkor a kedves urak honnan a fracbol tudjak mi a van benne? es hogy tudjak mondjuk szo szerint osszehasonlitani ha mondjuk csak regen olvastaka konyvet? esetleg a szoveg egyezteteshez valakinek mondjuk digitalizalni is kell a konyvet ami tilos mert a szerzo engedelye nelkul stb szerzio jogok es ....
Ajaj mindenki nyakig maszik a bokorban es meg minket krimizalnak ... Kitol tanuljunk ha az allitolagos elitunk ennyire setet ? ki legyen a peldakepunk? :-))))
gondolkodo
Aránylag nehezen hozzáférhető, de elérhető. Ugyanúgy, mint a Biblia, hiszen az sem található meg bármely könyvesbolt polcán.
Amúgy, Hitler nem az a személy, akinek bármiben is szerzői jogai lennének.
Úgy emlékszem, Moliére-ről jegyezték fel, hogy erős vallásellenessége létére íróasztala sarkán tartotta a Bibliát. Kérdésre, hogy miért? -mindíg azt válaszolta: "Ismernem kell ellenfelem álláspontját!" Hát, így kéne működnie.
adsl70
@gondolkodo: konyvnek es kiadonak lehetnek jog es egyebb utodai es nekik lehetnek szerzoi jogaik. Tiltott dolgokat pont nem egy koznyilvanos politikai elitnek kellen publikalnia. Hiszen tudjuk hogy sokan tehetik a ( rank nem vonatkozik) de egy felelos politikus soha nem tesz ilyet.
charlie
@adsl70: A Mein Kampf Mo-n csak kereskedelmi forgalomba nem hozható, tehát nem árulható, de nincs betiltva. Tehát a birtoklása, olvasása ma már nem bűn.

Amúgymeg a mű szerzői joga a Bajor államé, még 6 évig.
gondolkodo
@adsl70: Nem publikálta! -egy mai publikációval hasonlította össze, hogy látható legyen, honnan a plagizáció!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.