A politikai válság hírei között szinte elveszett a tatárszentgyörgyi kettős gyilkossággal kapcsolatos legfrissebb: a család kislánya öt embert látott a házuk közelében. Ez erősítheti azt a verziót, hogy egy kis létszámú csoport, esetleg radikálisok követhették el a bűncselekményt, meg a többi hármat. Az ügyekben a rendőri bizakodás ellenére nincs eredmény.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sara
bár nincs erre semmi bizonyiték és már számtalanszor a romákat ért támadások esetében kiderült hogy a támadók maguk is romák (- lásd mortimer esete amikor zengett a rasszistázó kórus,a kézigránátos robbantás amikor már keményen fasisztáztak is ), de valahogy nem akarják abbahagyni.mintha az ilyen cikkek íróit szavanként fizetnék.
Vádaskodnak, hazudoznak, mocskolódnak. Meddig még.
Vajon mi lenne ha nap mint nap leírnák, a már felderített , romák által elkövetett kegyetlen gyilkosságokat, rablásokat.
Vagy úgy gondolják amig vádaskodnak, hazudoznak nem kell a valóságról beszélni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.