Ideges. Ideges, mert sejti (tudja?), hogy most van olyan pillanat, amikor a Jobbik szinte biztosan bejutna a parlamentbe, de ez nem lesz mindig így. Úgy hiheti (sejtheti, tudhatja), hogy 2010-re két lehetőség van.

Forrás: gulyas.blog.hu
Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tmartyn75
nem, csak akkor rasszizmus, ha csupán azért feltételezzük róla, mert cigány származású. ha már elkövetett valamit akkor meg bűnöző...
az igeidőket pedig egybe írjuk! ;)
Marijja
@tmartyn75: a hatalom nem javít a morálján, sőt.........mármint aki a közelébe kerül....
orogordog
El voltatok látom. Ugyan azt mondjátok, de vitatkoztok.
Fogjunk már végre össze, hogy egy picit féljen a hatalom!
tunde04
Szoktam olvasni ezen a gulyásdemokrácián az ákom-bákomnak nevezett cikkeket. A bicska kinyílik a zsebemben és arra gondolok, h élhetnek ennyire vakon emberek mint aki ezeket a baromságokat összehordja.
És az elvakult kommentelői meg még adják is alá a lovat. Nevetségesek úgy ahogy vannak!!
És Morvai pontosan azért mondja, h bajnai gyilkos mert jogász, így biztosan tudja mit beszél. Legalább is tájékozottabb azoknál akik megvédik a bájgúnárt úgy, h azt sem tudják mit követett el. És mind ezt még van képük le is írni mindenféle háttér információ nélkül.
De ha már a gyilkos szónál tartunk. Még Karsai is gyilkosnak nevezte a Parlamentben és számon akarta kérni. 2002-ben a kormányváltás után viszont mindenféle vizsgálatot leállítottak. csak ezért nincs jogerős ítélet!!! De attól még tényleg tönkre ment 700 család és öngyilkos lett elkeseredettségében 9 ember. Közel 6 milliárdról volt(van) szó.
Javaslom a legközelebbi írásod arról szóljon, h mi van azokkal az emberekkel akik elveszítették a pénzüket és akik a mai napig is gyászolnak. Ha ezt megteszed, akkor leszel fair ember, addig csak fröcsögsz!!
tunde04
@tsabeeka: Akár neked is címezhettem volna az előző hsz-omat, de sajnos nem Te vagy az egyetlen aki ennyire elfogult.
Várom a másik oldalról is az írásodat, csak a tények kedvéért.!! Azt szokták mondani, hallgattassék meg a másik fél is! :)
fierce
Én minden esetre már kitöltöttem a kopogtatócédulámat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.