Az alábbi sorokat nem kívánnánk kommentálni, mert sem az SZDSZ, sem pedig a Jobbik nézeteivel nem értünk egyet. Sőt, az egész magyar politikai elitet elküldenénk kapálni, hogy megtudják mi is az igazi munka. A levelet Morvai Krisztina írta cseppet zavarodott állapotban az SZDSZ-es vezetőknek címezve.

Forrás: sikator.blog.hu
Feltöltő: Helmeczi Krisztián
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@sara: köszi, irtózatosan álmos vagyok! :)
sara
ugyeugye

azonnal küldöm a kávét !
ugyeugye
@sara: intravénásan pls! totál le vagyok lassulva... :)
topiba32
T.Morvai Krisztina! A reszketésig felturbózott félelem keltést a jogi egyetem melyik karán oktatja? Milyen demokráciát kinál majd Ön? Olyant amelynek nem az a lényege,hogy nem félünk benne? Vagy olyant,hogy lesznek akiknek félni kell mert más a politikai világnézete mint az Öné vagy a bandájáé?Maga biztosan nagyon népszerű az Önt jelölők köreiben,de népszerüségét(gyanitom) nem tudásának és reszketésik fokozott félelemkeltésének köszönheti.JA! BEUGROTT MÁR! EMBERI JOGI MUNKÁJÁÉRT.Milyen nagyszerűen védte a martalóc szocialista (ÁVO-s) rendőrséggel szemben szegény ártatlanokat.Na majd az ez utáni rendőrség strucc tollakkal fogja simogatni az önök ellen tüntető"boseviki" tömeget.ugye?Vagy addigra már bejön a reszkessetek egerek gyakorlata?
sara
Nem tudom mennyire kell félni nekem vagy másnak a következő kormánytól és ha az új parlamentbe bekerül akkor Morvai Krisztinától, de az már tudom mennyire és mitől kell félnem ma !
Félnem kell a munkahelyem elvesztésétől, az otthonom elvesztésétől, mivel a közbiztonság olyan amilyen, félnem kell
este az utcán és féltenem kell a gyerekeimet mert az iskolában sincsenek biztonságban és féltenem kell a szüleimet mert könnyen rablás áldozataivá válhatnak mert nincs rendőr se közel se távol, de csapatokban lófrálnak a " megélhetési bűnőzők "
A félelmet az ország közbiztonságának szétverésével és a tisztességes állampolgárok másodosztályúvá tételével már "bevezették" és törvényerőre emelték azok akik ma a parlamentben ülnek és azok akik jógvédőknek nevezik magukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.