Ma reggel még nagyot legyintettünk Morvai Krisztina azon kijelentésén, melyben Bajnai Gordont „gyilkos csirkefogó”-nak nevezte a Jobbik képviselőnője. De akkor még nem tudtuk a szörnyű igazságot. Kedd este azonban egy súlyos mértékben leleplező fotót juttattak el a (Köz)szemponthoz.

Forrás: szempont.blog.hu
Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
Ekkora baromságot mint ez a kép .
Szerzője nem fut 100-zal .
Jezus
@orogordog: Gyermekem, jól olvasom-e, hogy neked az Ördög szó benne foglaltatik a nevedben?

Jézus sk
aszfaltboy
Én most kellett,hogy megtudjam, jó nehány évet elpazaroltam az életemből úgy ,hogy nem voltam tisztába fénykép szó jelentésével,fogalmával.
A cikkben szereplő rajzos montázs mint azt a nagytudású cikkiró állitja fénykép.Mindenkitől bocsánatot kell kérjek,hogy ezt idáig én nem igy tudtam,vagy nem voltam ott azon az előadáson ahol ezt megállapitották,hogy ezentula fénykép az rajzos montázs.
Még jó hogy ez aJÉZUS nem nagyobb képen szerepel,mert nem teudnék ebédelni félelmemben.ÁMEN.
peppe
@aszfaltboy: és az irónia/gúny fogalmát ismerjük? ;)
orogordog
Mi lesz most nyomóz a rendőrség ,hogy lett vérengző pálcika ember ez a Gordon.És ki fekszik a földön, és ki van a kezében ? (hát e van)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.