A Nézőpont Intézet közvélemény-kutatást végzett, hiszen azt bárki csinálhatja. Honlapjuk szerint a kérdés az volt, hogy "ki a legalkalmasabb miniszterelnöknek”. Az összefoglalóban pedig ezt írják: „a megkérdezetteknek mindössze hat százaléka tartja még alkalmasnak Gyurcsány Ferencet kormányfőnek”. Fogták tehát a „legalkalmasabb” szót, s lehagyták az elejéról a leg-et, a végéről a bb-t. A hírt közölte is a sajtó. Egyedül a Kossuth Rádió nézte meg, hogy „legalkalmasabbra” kérdeztek rá. Mások, szép számmal, egy-az-egyben átvették a Nézőpont szövegét. (Pedig nem mindegy, hogy valaki szép nő, vagy a legszebb nő a világon).

Feltöltő: zsolti
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

paparazzi
Szerinem is átvágás. 6%-nál kevesebb hülye él az országben, remélem legalábbis.
Csubaka
Hát ehhez mit lehet szólni! Ha mást kérdeztek akkor másra vonatkozott a válasz is. Eléggé körmönfont érvelés, hogy utólag a válaszok ismeretében azokat akarják ráerőltetni a fel sem tett kérdésekre. Ez mind amelett, hogy nevetséges, elégg kisstílű is. Már csak azért is, mert a kutatóintézet struktúráját a megbízás előtt kellett volna vizsgálni, nem pedig utána. Ha ezt teszik nyilván olyan eredményt kapnak amit nagyon-nagyon látni szerettek volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.