Amíg Szabó Máté tölti be ezt a tisztséget, nincs a Magyar Köztársaságnak általános ombudsmanja - írja közleményében az Eötvös Károly Intézet, miután úgy látják, az ombudsman "téves általánosításokkal embercsoportokat bélyegez meg". Más civilek is teljes kiakadásuknak adtak hangot amiatt, hogy Szabó Máté egy FN-interjúban közölte: létezik a "cigánybűnözés" profilja.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Már megint kezdődik az aberráció!. Így nem lehet élni egy országban, ahol nem a lényeget nézzük, hanem szavakon, mindenki által használt, ismert, nem közízlést sértő megy a vita. Attól még, hogy a sz...t letakarjuk, és rózsasziromnak nevezzük, azért az sz..r marad, és bűze árulkodik valójáról.A problémákat nevén kell nevezni, és megoldani. Nem " letakarni" Ezt a sok kényes ízlésű jogvédőt nem jó szándék hajtja, mert a tevékenységük gyümölcsét nem igaz, hogy nem látják, a " bűnözés amit cigányok követnek el" szaporodik. Pártolni a
bűnt, az bűn elkövetés!
lopajda
Na igen,bizonyára a rengeteg fehérgalléros "cigány-bűnözés"
a probléma...(Éhezni nem azonos a böjtöléssel...)
nyirtass
@lopajda: Akkor sem az a megoldás, hogy lopjuk el a kenyeret attól akinek még egy kicsi van, és éhezzen az akitől ellopjuk, hanem az lenne az igazi megoldás, hogy magyar, cigány összefog és kiveri a biztosítékot a "fehér galléroséknál."
lopajda
Bezony! És segítünk azoknak is,akik "csak" éltben akarnak maradni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.