Kedves nagyon bátor nemzeti radikálisok! Tessék szépen most jó alaposan átolvasgatni mindent erről a Rózsa-Flores gyerekről, aztán gondolkozni kicsit. Már ha mennek a latin betűk, de fogjuk rá, esetleg.

Forrás: gulyas.blog.hu
Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edy Andre
De cinikus ez az írás. A mi forradalmáraink igenis bátrak. A Kossuth tériek is. Oké, igaz, hogy a múltkor a zivatar elől elfutottak, de az nem a gyengeség jele. Ki akar megfázni vagy ilyesmi? Betegen nem lehet harcolni. Nna.
paparazzi
Mondja a poszt írója fegyverbe. Ha így lenne ő rikácsolna a leghangosabban
nyirtass
A magyar sajtóban a valóságnak megfelelő információ ritkább mint a fehér holló!. Még a külügyminisztérium sem igyekezett informálódni az ügyről. Elég az ha sajtóba összehordanak hetet havat valakiről. A magyar meg legyen annyira hülye, hogy el is higyje a sok púdert, és formáljon róla véleményt!?
ugyeugye
retardált wannabe-képviselőasszony - fini :)

és a többi is teccik nekem benne. amúgy műveletlen vagyok? nekem halványlilafogalmam nem volt eddig a gyilkosságig, h a ki ez az Eduárdó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.