"A vasút újkori történetének gyakorlatilag legsúlyosabb katasztrófája előtti percekben a VSZ és a MOSZ becsületét csak egyvalami mentheti meg: a saját tagsága. Mégpedig azzal, hogy a szakszervezeti különbségeket félretéve VSZ, illetve MOSZ-tagként támogatják az általános vasutas sztrájkot. Nekik ugyanis nem kell felfelé "jelenteniük", és megengedhetik azt a luxust is, hogy saját lelkiismeretükre hallgassanak. "

Feltöltő: dilike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dilike
@slanger: öööö biztos vagy benne, h akarod? :)
Evikati
@vukkocska: nem volt vulgáris slanger!
A fantáziánkra bízta, hogy mit kapjanak be. Én nem is gondoltam csúnyaságokra:-)
zsolti
@slanger: ez nem összefogás, ez egy zsaroló birkacsorda. az egész országot túszként maguk elé tartva húzogatják a politikusok bajszát - "a másik fajta" politikusok legnagyobb megelégedésére.

az összefogás az nálam az, amikor mindenki felajánlja valamijét egy közös célért. ezek meg itten csak a saját "kis" 250ezer forintjuk miatt rugóznak már mióta. válságban, államcsődben, mindegy az, a lényeg a lárma.

de majd gaskó kap egy szép miniszteri állást a következő kormányban, azzal ki lesz fizetve, meg miniszterként ugye talán sztrájkolgatni sem lesz annyira akarása.
apple26
erre nincs olyan egyertelmü indok amiert tundnek välaszolni különben is engem nem erint a vassutasszräjk mert budapesten lakom!a többi rizsa az nem erdekel!ugy hogy ebben a sz k orszägban musszälj szträjkolni hogy legyen vessztesek es idegesitsek az erintetteket!
georgenkiss
a VDDSZ vezér mint a MÁV FB. tagja, saját cégét teszi tönkre,de fizetése azért még megmarad.Ő nem utazik Olyan IC-vel amelyikre ne csatolnak büfékocsit,nem csatolnak dohányzó kocsit,a nemdohányzó kocsi peronját jelöli ki a kalauz erre a célra./090422.614.IC/ Na itt utazzon tisztelt úr.
xu
Az érettségi írásbeli napjára való időzítés lenne a helyes?
Sokba kerülne a buli.
Sokat buknának azok is, akik szivárogtatják pénzért a feladatokat (mint azt már tapasztalhattuk).
Bár keresnének rajta azok, akik az új feladatok nyomákolásában és egyéb területein érdekeltek.
Minden rosszban van valami jó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.