Ma nem a válságot, hanem a reménytelenséget kell legyőzni - mondta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke pénteken Siófokon. A Fidesz elnöke a 20 éve alapított Szovjetunióban volt magyar Rabok és Kényszermunkások Szervezete (Szorakész) országos találkozóján kijelentette: ugyanakkor tévedés, hogy életünk újra olyan lehet, mint amilyen a válság előtt volt

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vénasszony
Erről a fogolytáborról az apropó:
A szocialista-liberális kormányzás alatt az ország olyan, mint egy kupleráj. fidesz-kormány alatt pedig, mint egy kaszárnya. Na, és akkor remélem, hogy nem egy fogolytábor.
xu
@vénasszony: Nem költözik be, arra vigyázok! De neki van hajléktalansági igazolványa és azzal bizonyíthatja, hogy nincs ingatlana! Ez olyan: mint a képviselőknek is van mentelmi igazolványa és minden galádságot elkövethetnek!
Hamarosan eltűnik a libatolvaj, a libanyakú barátjával együtt!
Ma az OÉT tanácskozás előtt mindkettő teli pofával röhögött, azután meg gágogta a hülyeségét!
orogordog
Má ez is fenyeget a nyaka nyúljon meg!
tsabeeka
érdekes, hogy összefog mki az ingatlanadó ellen, ami átlagos (?) házra 7000 ft-ot jelentene évente. azért írtam, hogy átlagos, mert 10 milliósnál drágább lakásokra/házakra vonatkozna, és szerintem az átlagos 8 körül lehet.
miközben a 100 milliós házakat építtető minimálbér alatti vállalkozókat megfogná. hát igen, ez aztán a szörnyű nagy intézkedés. (kivéve ha itt mindenki az utóbbi csoportba tartozik, akkor megértem a problémát)
xu
@Horizont: Még fizetni fogsz ingatlanadót is rá! Nem kettős az adózás, ha mindegyik adónemnek más a neve! Ezért javaslok, ingatlan adót, épület adót, ház adót, hajlék adót, lakás adót. Bárcsak olvasná a libás ezeket az ötleteket. Lenne neki 4 napja, hogy bejelentgesse!
reallatas
A kis huncut! Ő szeretne az újj fegyőr lenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.