A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szendrőn az aktivisták 500 forintos étkezési utalványt kínáltak a cédulákért a kisváros szegények lakta utcáiban. Az eladók buktatták le őket, az egyik boltosnak feltűnt, hogy szokatlanul sokan vásárolnak jegyre. A rendőrség négy ember ellen indított eljárást a választások rendje elleni bűncselekmény gyanújával.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: latorkuvasz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsbela
Ez a modern cserekereskedelem. A politikai pártok egy része, saját hatalmának fenntartása érdekében bármilyen eszközre képes. Az éhes, munkanélküli, kiszolgáltatott, mindenéből kiforgatott kisemberrel sok mindent meg lehet tenni. Ez a politika, a politikusok és az ország szégyene.!
xu
Kopogtató cédula, kopogó szemű, éhező embereknek étkezési utalvány (500 forintért). Innen szerzik be a politikusok a szegények anyagi javainak erősségét? Ha ez meleg étkezési utalvány volt, akkor kár a Fodornak vizsgálódnia!
Dezire
A végén félkiló húsért a jövőjüket is biztosítják.Megáll az ész.
G'Alibaba
Az a baj, hogy ezek az emberek nem gondolkodnak.Csak a málnak élnek illetve haldokolnak és fogalmuk sincs mi zajlik körülöttük.Ezek a mocskok a tudatlanságukat,iskolázatlanságukat,kiszolgáltatottságukat használják ki.Ez az igazi, kendőzetlen diktatura.
spedman
Kopogtató cédula eladó (legalább ez az egy napom legyen jó)
Ajánlatot a [email protected] erre varrjál gombot
xu
@spedman: Mikor lesz a versenytárgyalás?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.