Most különösen aktuális május elseje igen régi jelszava: munkát!, a globális gazdasági-pénzügyi válság ugyanis a legjobban a munkahelyeket fenyegeti - mondta Pataky Péter, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ) elnöke Miskolcon szerdán.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

5hazi
Péntek,közvetlenül április30 és május 2-a között helyezkedik el.Hülye kérdés hülye válasz .Ennyi.
reallatas
Speciel nekem már semmit! Persze az jutott hirtelen eszembe, mint az egyik TV reklám szöveg: kár,hogy a régi jó dolgokból má nem maradt semmi.
Zolipapa
Május 1. a munka ünnepe, amit a bolsevikok a rendszerváltás előtt kisajátítottak maguknak és lejáratták; a "munkásmozgalom" (nem maga a munka, a kettő messze nem azonos!) nagy ünnepének aposztrofálták. A munka megünneplését még az egyház is elismeri, gondoljunk csak Szent Józsefre, az ácsmesterre, aki nemcsak Krisztus földi apja, de egyszersmind a munka védőszentje is!
furfang
Hogy ugyan technikailag állandóan fejlődik a világ, de a humánum kérdésében évezredek óta egy helyben topog.
xu
@furfang: Szerintem humánumban visszafejlődik (érzés).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.