Újra szóba hozta a Fidesz a már megkezdett nagyberuházások esetleges leállítását. A legnagyobb ellenzéki párt alelnöke, Pelczné Gáll Ildikó a minap egy interjúban úgy fogalmazott: felül kellene vizsgálni, hogy ezek a fejlesztések "fenntarthatók lesznek-e. " Ilyesmiről nem először nyilatkoznak fideszes politikusok; emlékezetes Orbán Viktor pártelnök egy éve kiszivárgott beszéde, melyben arra utalt: ha kormányra kerülnek, leállíthatnak több nagyberuházást.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grti7336

Ha netán a FIDESZ 2010-ben hatalomra kerülne nem is tudna érdemben más politikát folytatni a megszorításoknál, legfeljebb ismét elnevezné valamilyen tervnek a programját.
Ennek a körében preferálná azokat a vállalkozókat, akik a
szűkös időkben is párthűek voltak, még úgy is, hogy nem
lehetett őket a "pódiumra ültetni". Már most is észrevehető,
hogy emellett a politikai és jogi felelősséget is egybemosnák, ehhez meglenne a megfelelő szakmai segítség is sajnos.Akkor pedig minek fenntartani az ország
európai uniós státuszát, amiért most "állítólag" a kampány
bőszen folyik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok